Gazdaságinformatikus szak hol érné meg elvégeznem legjobban? Győr SZE, Szeged SZTE, Budapest BCE, Budapest BGE, Pécs PTE? Személyes tapasztalatok esetleg?
teljesen mindegy, mindenhol alapokat kapsz
a sok seggelés otthon magadtól ami számít majd hogy milyen gazdinfós leszel
Én PTE-s vagyok. Nem javaslom.
Az órák kb. harmada a közgázon van, ami jó. De a TTK-s oktatók közül nagyon sokan szarnak az egészre, nem tartanak órát, állandóan elmarad, késik, sokkal előbb enged el, nem adja le az anyagot. Nem fejlesztik, frissítik az anyagot, nem adnak gyakorló feladatokat (pedig programozni csak úgy lehet megtanulni, ha csinálod). Több tárgyból is sokan igazából úgy mentek át, hogy amúgy megbuktak volna, de a tanár is jól tudta, hogy ő nem tanított, és azért majdnem mindenkit mégsem buktathat meg.
De azért van pár jó tanár is a TTK-sok közül is.
Szóval szerintem PTE-re ne menj! De lehet, hogy máshol is szar (vagy még szarabb.)
Corvinuson vagyok gazdinfos, vért izzadunk, nagyon nehéz szak, de az biztos, hogy megéri mert uptodate dolgokat tanulunk, nem elavult programnyelveket, amiket már 10 éve se használt senki, mint az SZTE-sek. Szóval megszenvedünk itt rendesen, de imádjuk. A BGE merfoldekkel könnyebb szerintem, aki innen kibukik az átmegy oda és elvégzi. A vidékiek pedig sehol nincsenek színvonalban se Győr, se Szeged, szinte mindenhonnan van ismerősöm, sok értelmeset nem tanulnak.
Az Óbudait nem ismerem de én biztos nem ingáznék folyamatosan a két kar között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!