Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm haragszik rám, mert vizsgán "megmondtam" az vizsgáztatónak, hogy puskázott. Mit tegyek?
Egymás mellett ültünk, mert nem ugyanabból a tárgyból vizsgáztunk csak ugyanabban a teremben. Nekem ez a harmadik vizsgám volt a tárgyból ebben a félévben, és másodjára vettem fel a tárgyat, ha most buknék, akkor csak jövőre próbálhatnám újra, ami +1 év csúszás. Neki első vizsga, első tárgyfelvételre.
Ő telefonról puskázott. A vizsgzatató járkált a teremben, benézett a padba, látott ott egy telefont(a barátnőmét), inkább hozzám volt közelebb egy kicsivel. Észrevette.
A vizsgáztató először azt hitte, hogy az enyém a telefon, én meg megmondtam, hogy nem az enyém. Szóval kiderült, hogy a barátnőmé a mobil. Ő amúgy meg se próbálta bevallani, hogy az övé. Neki így instant bukó lett a vizsga.
Most haragszik rám, hogy nem vittem el helyette a balhét, miattam bukott meg. Szerintem ez nonszensz. Az, hogy megbukott, semmi komoly következménnyel nem jár, még simán felvehet másik vizsgaalkalmat ebben a vizsgaidőszakban. Semmi más következménye nem volt a puskázásnak. Ráadásul magának okozta a helyzetet.
Ha meg felvállalom helyette, akkor én úgy bukom, hogy nem mehetek többször ebben a vizsgaidőszakban vizsgázni, és ha most buktam volna, akkor csúszok.
Csajod igazán gerinces.
Én dobnám is. Ha ebben a piti szituban nem lehet rá számítani, akkor nagyobb helyzetekben még ennyire se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!