Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm haragszik rám, mert szexeltem vele és a szülei meghallották, akik berágtak rá ezert. Ez miért is egyedül az én hibám?
A barátainknál szilvesztereztünk. Másnap, azaz elsején este a szüleihez mentünk, mert mi messze lakink, és csak másodikán délután indultunk haza.
Szóval annyi történt, hogy mentünk a szüleihez. Zuhany után még picit borozgattunk ketten a szobájában, elég későre járt, kicsit becsiccsentettünk mind a ketten, ő talán jobban. Gondoltam belefér egy menet, kidumáltam a pizsamájából, meg ilyenek, ő is lelkes volt, szóval azt se lehet mondani, hogy erőltettem volna. Tök jó, megvolt a szex, mind a ketten élveztük.
Másnap őt lecseszték, hogy mekkora *** hogy olyan hangos volt, ilyenbe bele se kéne mennie, ha nem akar gyereket, márpedig ne legyen gyerek, mert még nem házas. Konkrétan az anyja felpofozta. (Nyilván, emiatt hamarabb távozunk, ugyanis amúgy tök máshol élünk kettesben, csak a szülei felajánlották, hogy a baráti összejövetel előtt-után legyünk náluk) Azóta nem veszik fel neki a telefont.
A barátnőm ezért rám haragszik. Merthogy én józanabb voltam, lehetett volna annyi eszem, hogy "nem veszem rá" (nem nagyon kellett győzködni, benne volt), vagy legalább úgy csináltam volna vele, hogy ne élvezze ennyire... Én tökre nem gondoltam, hogy meg fogják hallani, nekem nem tűnt annyira hangosnak. Én abszolút nem értem, hogy miért gondolja azt, hogy ez a helyzet az én hibám, ráadásul teljes mértékben. Nem magatehetetlen-öntudatlanra itta magát, hanem csak piruló-vihogósra, semmit nem erőltettem rá, partner volt mindenben. Ráadásul csak ő volt hangos, engem nem hallottak.
Inkább a szüleire kéne haragudnia nem rád..
""ilyenbe bele se kéne mennie, ha nem akar gyereket, márpedig ne legyen gyerek, mert még nem házas""
Ez csak a párodra tartozik és nem a szüleire! Ők voltak borzasztóan tahók hogy egyáltalán ezt felhánytorgatták!
Megértem az édesanya haragját. (Talán a pofon egy kicsit túlzás lehetett, talán más módszert is alkalmazhatott volna...)
Ha még nem végzett a tanulmányaival a barátnőd és nincs legalább egy-két év munkatapasztalata, lehet, hogy keserves jövőnek néztek elébe.
A csaj anyagilag függ a szüleitől?? Mert gondoltam beparázott, hogy most el lesz zárva a pénzcsap, és valakit okolnia kell.
18 év feletti felnőtt emberek vagytok, igényekkel és miért ne szexelhetnétek? A barátnőd egy hülye, szülei még ostobább prűdek. A csaj sikoltozott, de igazából teljesen lényegtelen, hogy ki volt zajjal. Megpofozták??? És te hol voltál, hogy kiállj mellette és megvédd a hülye anyjától? Te lovag!
A normális most az lenne, hogy a leányzó nem is keresi többé a szüleit.
Full buggyant az egész família.
Gondolom anyuka csak akkor szexelt ha gyereket akart. Szerintem életében nem volt orgazmusa.
A lanyom még nem el szexuális életet de ha eljön az ideje ilyesmiből biztos nem fogok gondot csinálni. Sőt örülni fogok ha megéli a vágyait és kielégítő szexuális élete lesz. Én is imádom a szexet nem vagyok egy prűd picsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!