Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedül is boldog lehet lenni akkor az emberek miért
párkapcsolat függök?
mert ők azt hiszik, hogy egyedül nem lehet boldog.
ma 13:53
Mert egyesek lételeme a szexualitás. Ki vannak éhezve, szex, azaz pasi/csaj nélkül nincsenek meg...
Tudom, nem a legszebb gondolat, de maradjunk gyakorlatiasak. Ágyas nélkül sz....rt sem érnek.
ma 14:07
Az ember társas lény, nem arra van biológiailag "berendezve" hogy magányos legyen.
S ne keverjünk fogalmakat! A kapcsolatfüggő az akinek mindegy csak "legyen már valaki", kapcsolatból-kapcsolatba ugrál meggondolatlanul. A kiegyensúlyozott ember vágyik a kapcsolatra, társra, szerelemre, de nem fejjel megy a falnak "mindegyki csak szeressen már" alapon.
ma 14:07
Attól nem párkapcsolatfüggő senki, hogy társaslény akinek fontos a szerelem, fontos, hogy ne egyedül haljon meg anélkül, hogy lett volna egy olyan párja akivel kölcsönösen szerették és tisztelték volna egymást addig még együtt voltak.
ma 14:15
Aki azt hiszi, egyedül is boldog lehet lenni, annak fogalma sincs a boldogságról. Örülni lehet egyedül, de a boldogság az valami más.
ma 14:23
Személy szerint azokon a válaszokon derülök a legjobban főleg nők által leírva, de nyilván férfiak is le szokták írni, hogy inkább egyedül mint rossz párkapcsolatban. Ők már előre eldöntötték, hogy csakis rossz lehet a párkapcsolat, de azt egyértelműen elfelejtik, hogy ketten lennének benne és kettőjükön múlna. Annyira csalódtak, félnek újra neki indulni a párkapcsolatnak, hogy önbecsapásban vannak. Védekezési mechanizmusról van szó, hogy magukat védjék, de ahhoz már nincs elég erejük, sőt agyuk, hogy önfejlesztést tartanának és jobb emberismeretre tegyenek szert. Persze írják ők, hogy nekik egyedül nagyon jó és nincs kedvük alkalmazkodni máshoz, de amikor hozzáteszik, hogy a párkapcsolatok túlnyomó része rossz és akkor az övék is az lenne eléggé nevetséges érv. Természetesen mindenki eldönti mit szeretne, vagy kivel, de akkor is nagyon cinkes alapjáraton a legrosszabbat feltételezni.
ma 14:27
6. 36 éves férfi vagyok, egyedül élek a saját házamban, volt már jó de kicsivel több rossz kapcsolatom is nőkkel. Ha azt mondom hogy jól érzem magam egyedül azt tapasztalatokból irom nem önámitás.
ma 14:31
Megvan mindenem, mondhatni boldognak kellene lennem! De egyedül? Az ember társas lény, nekem sajnos nem megy ez a húdejó az élet egyedül. Vannak dolgok, amiknek örülök és értékelem, ez öröm, de a boldogság nem ez. A társhiányt nem pótolhatja se hobbi, se tárgy felhalmozás, se élménygyűjtés, se barát, se rokon, se semmi. Vannak maguknak való emberek is, akiknek tényleg jó egyedül, őket is megértem. Viszont én nem ilyen vagyok. Nekem hiányzik, hogy nem tartozom senkihez, de ez nem társfüggőség. Az teljesen más.
ma 14:34
Oké, de akkor miért írják azokra, hogy társfüggők akik nem akarnak egyedül maradni bár jól érzik magukat egyedül? Mert azt írják egyből.
ma 14:34
Esetleg te rád igaz. A legtöbb ember tele van félelemmel, frusztráltsággal, sőt némelyik gyűlölettel az ellenkező neműekkel kapcsolatban (mivel heteroszexuálisakról beszélünk). Leírják napi szinten, hogy a férfiak 90-99,99%-a egy nagy 0, minden férfi egyforma és ők inkább egyedül maradnak, de közben szexelnek fűvel fával és ők beszélnek azokra akik inkább párkapcsolatot akarnak és szerelmet. Éljen mindenki ahogyan szeretne, de ne tartsák már magukat többre azért, hogy önbecsapásban élnek.
ma 14:38
Kapcsolódó kérdések: