Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek cinikusak azokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek cinikusak azokkal, akik túl sokat válogattak és végül egyedül maradtak?

Figyelt kérdés

Én ezt figyeltem meg, hogy szinte mindenki lenézően beszél azokról, akik azért nem találtak párt, mert a lehetőségek nem tetszettek eléggé ahhoz, hogy elköteleződjenek. Mondjuk valamilyen szinten mindenkinek kell kompromisszumot kötni párválasztásnál, de hogy ki mekkora mértéket vállal be ezért, az persze egyénfüggő.

Nőkre általában ezt a "macskás néni" kifejezést szokták használni, vagy hogy "még mindig várják a herceget fehér lovon". De már olyant is hallottam, hogy "besózhatja" vagy "a lába közt a pók is hálót kötött". Férfiakra meg azt mondják, hogy "válogatós f.sznak kutyában a helye". Ezek mind azt mutatják, hogy nem sok szolidaritás van az ilyen emberekkel kapcsolatban.

aug. 23. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Látok az ilyesmire tendenciákat sajnos. Sztem amíg az illető nem picsog meg nyafog, addig semmi köze hozzá senkinek, hogy van-e valakije, és ha nincs, miért nincs.
aug. 23. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Mert úgy vannak vele, ha neki nem jutott, akkor másnak se. Tudod mikor lennék olyannal együtt, akihez nem is vonzódom, deattómégdejóésértékesemberű. Szerintem az szánalmas, ha csak azért vagy a pároddal, mert jobb nem volt és nem szab válogatni.
aug. 23. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Én nem vagyok ilyen.
aug. 23. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. Engem is lenéz az ismerősi körben sok ember és gúnyolódnak, amiért évek óta nincs senkim, miközben az exeimnek vannak.
aug. 23. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan, ilyen kretének az ismerőseitek?

Én nem nézek le senkit azért, mert egyedül van. Ezer oka lehet, és nem is illik kérdezgetni.

Szerencsén is múlik, akár én is lehetnék egyedül.

Van olyan barátnőm, aki 10 évig volt együtt egy pasival, rá pazarolta a fiatalságát, aztán a férfi otthagyta egy fiatalabb nőért. Tény, hogy annyiból elszúrta, hogy én ennyi idő után már rákérdeztem volna, hogy mit tervez, de egyébként meg inkább ő az áldozat. Azóta meg nem talált mást, 35-40 évesen már nem könnyű.

Szóval én max. egy kicsit sajnálom őket, de semmiképp sem nézem le.

aug. 23. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rosszindulatúan odavágják, hogy "túl válogatós vagy, neked senki sem jó, mintha te tökéletes lennél". Ezt olyan embereknek, akik alapvető hiányosságokra vagy összeférhetetlenségekre nem akarnak igent mondani. És megmagyarázzák, hogy olyan nincs úgysem, akiben minden megvan... Lehet, hogy nincs vagy nem elérhető az adott ember számára, de akkor alkudjon meg, aztán szenvedjen egy életen át rossz kapcsolatban?
aug. 23. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyedül mint egy hazug kapcsolatban. Nem érem be kevesebbel mint amit megérdemlek. Az meg hogy a többi embernek mi a véleménye; nem tudok vele törődni. 23N
aug. 23. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
24%
Ha az illető panaszkodik akkor azért. Semmi baj nincs azzal ha valakinek irreális elvárásai vanak, amíg büszkén viseli a magányt. De a legtöbb ilyen ismerősöm folyton panaszkodik, maguknál jóval magasabb társdalami pozícióban lévő emberekre hajt, aztán komolyan elhiszi hogy lehet valami és csodálkozik hogy mégsem lett semmi. Ami azért ostobaság.
aug. 24. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!