Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek cinikusak azokkal, akik túl sokat válogattak és végül egyedül maradtak?
Én ezt figyeltem meg, hogy szinte mindenki lenézően beszél azokról, akik azért nem találtak párt, mert a lehetőségek nem tetszettek eléggé ahhoz, hogy elköteleződjenek. Mondjuk valamilyen szinten mindenkinek kell kompromisszumot kötni párválasztásnál, de hogy ki mekkora mértéket vállal be ezért, az persze egyénfüggő.
Nőkre általában ezt a "macskás néni" kifejezést szokták használni, vagy hogy "még mindig várják a herceget fehér lovon". De már olyant is hallottam, hogy "besózhatja" vagy "a lába közt a pók is hálót kötött". Férfiakra meg azt mondják, hogy "válogatós f.sznak kutyában a helye". Ezek mind azt mutatják, hogy nem sok szolidaritás van az ilyen emberekkel kapcsolatban.
De most komolyan, ilyen kretének az ismerőseitek?
Én nem nézek le senkit azért, mert egyedül van. Ezer oka lehet, és nem is illik kérdezgetni.
Szerencsén is múlik, akár én is lehetnék egyedül.
Van olyan barátnőm, aki 10 évig volt együtt egy pasival, rá pazarolta a fiatalságát, aztán a férfi otthagyta egy fiatalabb nőért. Tény, hogy annyiból elszúrta, hogy én ennyi idő után már rákérdeztem volna, hogy mit tervez, de egyébként meg inkább ő az áldozat. Azóta meg nem talált mást, 35-40 évesen már nem könnyű.
Szóval én max. egy kicsit sajnálom őket, de semmiképp sem nézem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!