Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb egyedül maradni akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egyedül maradni akár életed végéig, mint olyannal összejönni akiben nem érzed százszázalékosan hogy igazán boldog vagy vele?

Figyelt kérdés
aug. 9. 18:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
Olyankor kell feltenni a kerdést h miert nem vagy boldog vele. A kapcsolatért dolgozni kell.
aug. 9. 18:16
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Drága bogaram olyan nincs az életben senki mellett, hogy te 100% boldog vagy. Mindig vannak rossz élmények, hullámvölgyek. Az a lényeg, hogy inkább legyen több plusz egymás mellett mint mínusz. Te a nem létező, idealizált életet kutarod full feleslegesen.
aug. 9. 18:17
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Az elet nem egy folytonos boldogsag es orom.. Az sokszor kegyetlen es fajdalmas!
aug. 9. 18:29
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
2.-nál a pont.
aug. 9. 18:30
 5/19 A kérdező kommentje:
Na akkor lehet elértettétek mármint az elején mikor megismered
aug. 9. 18:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem lehetsz mellette 100% boldog. Ilyesmi nem létezik. Elvakíthat a rózsaszín köd persze, de ép ez az, hogy nem látsz reálisan szóval a valóságot se látod. De ha még nem is vagy olyan vak akkor sincs az,, hogy te 100% biztos vagy a másikban mert annyira boldoggá tesz. Kapcsolat elején ugyanúgy lehet félreértés, lehet vita, lehet a sok izgalom, a pillangók, stressz miatt nem vagy 100% boldog. Mindig van valami. Nah ja aki úgy érzi, hogy megtalálta a másik felét, ő az "Igazi" az fázik rá legtöbbször a legjobban. Tehát jó ha nyitott szemmel is jársz és nem csak szívvel.
aug. 9. 18:35
 7/19 anonim ***** válasza:
35%
Jobb, ha nem maradsz egyedül. Nekem azon az áron lehetett kutya, cica, hogy megalkudtam és együtt maradtam azzal, akit már nem szeretek. Nem tudnám fenntartani egyedül a kertes házat. Idegenekkel nem volt kedvem összeköltözni, mármint albérlőkkel.
aug. 9. 18:50
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is egyedul baromi kemény és nehéz az élet.
aug. 9. 18:55
 9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ez hülyeség én egy kertes házban élek egyedül és 350 ezer ft a nettó jövedelem és így is abszolút meg tudok élni, semmi gond nincsen benne, nem tudom miért mondják azt hogy nehéz egyedül élni, szerintem azok nagyon puhány emberek....
aug. 9. 19:08
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Minek kérdezel, ha csak azt a véleményt fogadod el, amelyik egyezik a tieddel?
aug. 9. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!