Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt egyedül maradok?
Ha engem soha nem vonzott a konditerem sőt más sportok sem annyira és soha nem akartam hogy izmos testem legyen akkor nekem soha nem lehet barátnőm?
Önmagában van rajtam egy kis izomzat fizikai munka miatt bár nem annyira látványos. Tehát lehet az oka hogy ezért maradok egyedül? És azért is el kell kezdenem mondjuk gyúrni hiába számomra unalmas?
27/F
1. Ez hülyeség. Én isnedzem, párom mégsem hagyott el.
Pedig én husis vagyok/voltam. Szóval még vékony sem vagyok
Ettől nem leszel egyedül. Olyan embert keress, akinek nem hobbija az edzés! Ez semmiben senkit nem hatraltat.
24/N
Én otthon edzek, nem kell ehhez konditerem. Leadtam több, mint 20 kg-t, ami a magasságomhoz (alacsonyságomhoz) mértem óriási siker. Sokkal jobban érzem magam, egészségileg is rengeteget jelent, plusz lett egy pofás kis katonás izomzatom is.
Hihetetlen érzés, hogy mennyire jobban észrevesznek és felfigyelnek rám a csajok, amióta nem ~90 kg vagyok, hanem csak 67. Óriási siker számomra, ami által nem kicsit nőtt az önbizalmam is.
Pedig korábban sosem gondolkodtam ilyesmin, sohasem edzettem, igaz úgy is lettek barátnőim, majd feleségem ~20 évig, de most ismét szabad a pálya és normális testtel sokkal könnyeb az ismerkedés.
Engem ez baromira el kezdett motiválni, eleinte rohadtul unalmas volt a napi rutinszerű edzés, de ma már alig várom, hogy tudjam csinálni a napi ~40 perces aktív edzést. Emelett napi 8-10 km gyors, nordic-walking jellegű gyaloglás is van.
Viszont a kérdésedre válaszolva: ez hülyeség, nekem még az edzés elkezdése előtt is voltak barátnőim, tök átlagos testtel, aztán feleségem is lett.
Szóval ez egy érdekes kérdés. Ha valakinek megtetszel, ahogy vagy, akkor pont nem fogja érdekelni, hogy edzel e vagy sem. De ha edzel, lehet, hogy épp az fog észrevenni ennek köszönhetően, aki a jelenlegi "állapotodban" nem figyelne fel rád.
Edzeni bárki tud, etől még nem leszel kiemelkedő. Ez talán azokban az időkben működött amikor még nem volt divat boldog boldogtalannál, hogy edzőterembe jár és ki van gyúrva. Ma már ez nem akkor nagy szám
És különben is mi van akkor ha az ember szeret mozogni, de nem épp abban leli örömét, hogy egy teremben súlyokat emelget?
Azért óriás + tud lenni a nőknél ha nem vagy kövér.
Az a lényege hogy a BMI számod legyen tökéletes.
Aztán pedig ott van a magasság, magyarán sok nőnél az élet 180+ től felfelé kezdődik.
Vannak nők akik szeretik ha a pasi szállkás, de ez nem feltétlenül fontos.
Meg nagyon fontos az ápoltság, a szép fehér rendezett fogsor divatos frizura.
Az a lényeg sok esetben hogy az adott nő tudjon téged "hordani" magyarán menj a cipőjéhez, táskájához. Majd pedig tudjon veled dicsekedni a barátnőinek.
Kérdező agyilag a 90 évek akciófilm korszakában tartasz? Vagy 2024 ben?
Ha a második akkor tudnád hogy a mai korban az elfogadott a magas/ vékony (68-75 kg) férfi testalkat. Izmokat unják de esetleg azt is elfogadja még valaki agyilag lemaradt. Egyetlen tipusú férfi aki mindenkinél off: a túlsúlyos. Igen már a 85 kg is dagadtnak számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!