Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szépen mindenki párra lel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépen mindenki párra lel, csak én maradok egyedül. Hogy birkózzak meg ezzel?

Figyelt kérdés
Már az öcsémnek is van barátnője, mindenkinek a környezetemben. Próbáltam ezt humorral kezelni, de csak kibukott, hogy bánt a dolog. Mindenhol vagy harmadik, vagy ötödik kerék vagyok, vagy egymagamban battyogok és foglalok el egy egész asztalt. Dolgozok magamon, nem totyogok egy helyben, nem sajnáltatom magam, de mégis rossz, amiben vagyok, mások negyedennyit nem tesznek érte.

2023. szept. 30. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha messzebbrol indultal, akkor neked hosszabb utat kell megtenni. Akkor is, ha nem akarod elfogadni. Az elet nem igazsagos, ez az alaptezis.
2023. szept. 30. 11:55
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Ne légy irigy és türelmetlen! Dolgozz magadon és vedd figyelembe hogy társra lelni nem nagy dolog, megtartani sokkal nehezebb!
2023. szept. 30. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Ne birkózz. Éld a társasági életedet, kirándulj, járj koncertekre,

baráti társaságokba, űzz valamilyen hobbit, stb., stb.

Egyszer mindenkinek megérkezik, aki a másik fele.

Nyitott légy, ne gubbassz, ne gondolkodj ezen, hanem éld az életedet.

2023. szept. 30. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

És ezt még naponta 10 embertől lehet hallani....

körülöttem mindenkinek társa van, vagy házas vagy gyerek is van már...csak nekem nem...

Millió ilyen ember van még, csak nem a közvetlen ismerőseid közt.

2023. szept. 30. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Figyelj... ez mindig bántani fog, de meg kell tanulnod kezelni. Én mit szóljak 38 évesen? Soha egy lány/nő sem viszonozta az érdeklődésem, nem volt szerencsém. Ez van. Idővel megtanulod elfogadni, legyen hobbid, ami lefoglal, ne rugózz a témán és főleg ne válj nőgyűlölővé, mert annak semmi értelme! Csak élvezd, aki vagy. :)
2023. szept. 30. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Lőtéri kutyust nem érdekli
2023. szept. 30. 14:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha olyan könnyű lenne, akkor nem írtam volna ki ide ezt a kérdést. Bármit teszek, láthatatlan vagyok más számára, nemhogy második vagy harmadik, de huszadik opcióként se tartanak számon.
2023. szept. 30. 19:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Tehat maradt a hiszti.
2023. szept. 30. 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:

"Bármit teszek, láthatatlan vagyok más számára"

Lehet, hogy túl bátortalanul közeledsz másokhoz?

2023. okt. 3. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is itt vagyok.24 évesen,csinálom az egyetemet,járok gyakornoki munkára,meg játszok itthon.Ennyi kb. az életem Meg ezek mellett jártam terápiára.Az öccsémnek már sokadik barátnője van.Igazából a régi osztálytársaim közül mindenki házasodik meg.Engem bánt.Bár ugye nekem az segített,hogy kilógtam a sorrból.Ugye mindenki ezt mondogatta,hogy a párkapcsolat a boldogság.Engem emiatt bánt.Vágyok rá,de hogy mindenki mondja,az még jobban nem segít.Most ott tartok,hogy próbálom magamat boldogá tenni(pl. sokat dolgoztam a nyáron és most építtem meg álmaim pc-jét).Szval kitartást, áttérzem!

24/F

2023. okt. 8. 17:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!