Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépen mindenki párra lel, csak én maradok egyedül. Hogy birkózzak meg ezzel?
Ne birkózz. Éld a társasági életedet, kirándulj, járj koncertekre,
baráti társaságokba, űzz valamilyen hobbit, stb., stb.
Egyszer mindenkinek megérkezik, aki a másik fele.
Nyitott légy, ne gubbassz, ne gondolkodj ezen, hanem éld az életedet.
És ezt még naponta 10 embertől lehet hallani....
körülöttem mindenkinek társa van, vagy házas vagy gyerek is van már...csak nekem nem...
Millió ilyen ember van még, csak nem a közvetlen ismerőseid közt.
"Bármit teszek, láthatatlan vagyok más számára"
Lehet, hogy túl bátortalanul közeledsz másokhoz?
Én is itt vagyok.24 évesen,csinálom az egyetemet,járok gyakornoki munkára,meg játszok itthon.Ennyi kb. az életem Meg ezek mellett jártam terápiára.Az öccsémnek már sokadik barátnője van.Igazából a régi osztálytársaim közül mindenki házasodik meg.Engem bánt.Bár ugye nekem az segített,hogy kilógtam a sorrból.Ugye mindenki ezt mondogatta,hogy a párkapcsolat a boldogság.Engem emiatt bánt.Vágyok rá,de hogy mindenki mondja,az még jobban nem segít.Most ott tartok,hogy próbálom magamat boldogá tenni(pl. sokat dolgoztam a nyáron és most építtem meg álmaim pc-jét).Szval kitartást, áttérzem!
24/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!