Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutaznátok valahova egyedül is, ha a pàrotok a saját hibája miatt került kórházba?
Figyelt kérdés
Nem adta be időben az inzulinjait. A jegyek nem visszaválthatóak.dec. 6. 22:05
2/21 A kérdező kommentje:
Ne tőlem kérdezd, szerintem dac
dec. 6. 22:10
4/21 A kérdező kommentje:
En mar jo ideje nyaggatom h menjen el orvoshoz egy teljes kivizsgalasra. Nem hallgatott ram, nimcs ideje. Most meg elvitte a mento
dec. 6. 22:17
5/21 anonim válasza:
Első kérdés... Hány éves? 8?! Érzelmileg manipuláció az egész, mert valamit el akar azzal érni, hogy direkt nem adta be az inzulint. Nekem ez nem férne bele így ebben a formában. Hatalmas rad flag
6/21 A kérdező kommentje:
Elvileg kifogyott belole de en vettem ma neki. Elotte nem voltam 3 napig es elvileg 2 napig nem is evett
dec. 6. 22:22
7/21 anonim válasza:
Azért ez így meredek. Az egész kapcsolaton elgondolkodnék egy ilyen emberrel.
8/21 anonim válasza:
A Bakonyba vagy a Seychelle-szigetekre? Utóbbira elmennék, ha nem visszaváltható. Főleg, hogy olyan, mintha a párod direkt csinálta volna az egészet.
10/21 A kérdező kommentje:
Egy napos repulos ut Berlinbe. Nem visszamondhato
dec. 6. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!