Elutaznátok lányként egyedül Amerikába?
Az imént vettem meg a jegyemet Houstonba.
Mindig is érdekelt Texas és nagyon vonzott viszont senki nem akart velem jönni.
Mindig mindenki csak New Yorkba és Miamiba akar utazni. Szóval fogtam magam és megvettem a jegyet.
Houston elit környékére foglaltam szállást és van is egy amerikai ismerősöm a városban szóval nem leszek teljesen egyedül.
Ti mit gondoltok?
Ti elmennétek?
27/N
Menj. Idegen maganszemely kocsijaba ne szallj be.
Az ismerosnek nezz jol utana. Mi a teljes neve,milyen cegnel dolgozik. Lakascimet irja meg. Mennyire ismered? Esetleg o okozhat problemat,h elad emberkereskedoknek,mert tudja,h egyedul mesz.
Most azt várod ujjongjunk milyen nagyon vagány csaj vagy?
Ha neked ez jó menj.
Bár vízum és társai nélkül érdekes lesz.🙃
Nem kell vízum.
Sima ESTA kell.
Beszéltem a nagykövetséggel ezügyben.
Nem csak úgy a nagyvilágba indulok.
Miért kellene ujjongani?
Csak érdekel más véleménye.
Vagy,hogy esetleg van-e itt bárki aki egyedül utazott az államokba és mi a tapasztalata..:)
1-es:
Nem tudja,hogy egyedül megyek.
Régóta ismerem őt de nem szeretném ha bárki tudná,hogy egyedül leszek.
Pont emiatt. :)
Menj, de vigyázz magadra!
Biztos, hogy egy életre szóló élmény lesz látni.
Nyugi, az USA nem olyan veszélyes, mint ahogy sokan beszélnek róla, különösen a kinti magyarok szeretnek vetíteni. Arra kell figyelni, amire amúgy itthon is: Idegeneket főleg éjszaka kerülni, szórakozóhelyeken italra vigyázni, stb.
Én New Yorkban éltem évekig, a kutya nem szólt hozzám egy rossz szót sem, pedig metróztam gyalogoltam éjszaka is. Nyilván a gettósabb részekre nem mentem, nem volt ott dolgom, nem is érdekelt. Ha te Houston elitebb részén leszel, na ott meg aztán tuti nincs félnivalód. Azon kívül meg ismerősöd úgyis segít majd gondolom. Ha a nyelvet beszéled, akkor egyedül is simán elleszel.
Jó utat, nagy élmény lesz!
Én is voltam már egyedül nőkent Houstonba, baráti meghívásra, de nem náluk laktam. Nagyon jó volt.
De csak úgy mertem bevallalni, hogy jól beszélek angolul. Egyébként nem mertem volna. Nem szeretem a kiszolgáltatott helyzeteket.
Én mondjuk 20 éves egyetemista férfiként mentem egyedül New York ba és nem volt sehol semmilyen gondom pedig mindenhol sétáltam vagy tömeg közlekedtem.(még csak veszély érzet sem volt meg)
Texasban pedig kb még ennyi se lesz neked mert autóval kell szinte mindenhova menned.
Azt hiszem elmennék. Nem mondom, hogy abszolút jó ötlet, de mennék. Ha az életben való eligazodás képességének magasszintű birtokosa vagy, és kellően óvatos, körültekintő is akkor érdemes megkockáztatni.
A helybeli mozgást utazást nem vállalnám egyedül. Számos szitu lehet amikor valakire, akivel vagy, jó támaszkodni, van helyismerete, biztonságérzetet ad,tudja kit - mit kell keresni probléma esetén.
Fent leírtakat érvényesnek tartom FF utazó esetében is.
Tehát Belevágnék... 🙂
Miután már ott vagy, vagy megjöttél, megtisztelnél ha megírnád milyen, milyen volt, nagyon szeretem a spontán utibeszámolókat. Én egyedül eddig csak Európában utaztam, "kockázatmentes" célpontokra, de volt, hogy zavart, nincs utitársam.
52FF
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!