Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutaznátok valahova egyedül is, ha a pàrotok a saját hibája miatt került kórházba?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Azért te külföldön élsz, most hazajössz, mentőt kell hívni hozzá (valami miatt direkt csinálja ezt, ennek kellene igazán utánajárni), és kapásból utaznál is el, mert többek között a fulladással "beleköpött a levesedbe"...
10 nem mennék berlinbe 1 napra. Minek kihez?
Mégha barátok vagy család várna vagy állás miatt, ha lenne értelme. De amugy? Kóricálni az utcákon meg hógömböt venni? Én ezért meg se mozdulnék.
Fuggetlenul a páromtol, hogy épp van e vagy nincs.
Max akkor ha a kapcsolatunk vége felé járna..
De amúgy is mit csinálnék bárhol is egyedül?
15, rengeteg dolgot, attól hogy te életképtelen vagy egyedül, más még nem az. Sokat utaztam nagy részt társaság nélkül, nagyon jó élményeim vannak.
Kérdező, én ezek után elmennék. Megmondanám neki, hogy most van ideje gondolkodni akarja e ezt a kapcsolatot tovább vagy sem. Szedje össze magát, vigyázzon magára, viselkedjen már legalább minimálisan felelősen. Ha kell, kérjen segítséget szakértőtől, menjen pszichológushoz, pszichiáterhez. Ha még neki áll feljebb, besértődik, vagy továbbra is árt magának, kuka. Így nem lehet élni egy másik emberrel. Annak nincs jövője. Aki nem akarja hogy segítsenek rajta, azon nem lehet segíteni, te akár a fejeden is pöröghetsz. Lazíts, érezd jól magad és gondold át kivel szeretnéd folytatni.
Nekem ez az egész olyan fura és elgondolkodtató.
Olyan egyoldalú az egész. Ezzel azt akarom mondani, hogy talán semmi sem történik ok nélkül. Erre nem gondol senki. Szóval valam biztos nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!