Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elutaznátok egyedül a helyemben?

Elutaznátok egyedül a helyemben?

Figyelt kérdés

Nemrég halt meg az Anyukám autóbalesetben és ezt nagyon nehezen dolgozom fel. Arra gondoltam, hogy néhány napra elutazok Lienz-be, de nem vágyok társaságra, szóval egymagam mennék. Azért gondoltam erre, mert itthon minden rá emlékeztet. Egész nap azon gondolkozok, hogy mi lett volna, ha máshogy alakulnak a dolgok. Szinte minden percben rajta jár az eszem, és már kezdek bekattanni.

Kicsit félek, mert még sose utaztam egyedül.

2011. júl. 6. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék, ha ezt érezném most a legjobbnak magam számára. Vágj bele, édesanyád miatt pedig részvétem.
2011. júl. 6. 16:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. júl. 6. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmennék. Pihenj sokat..! Őszinte részvétem!
2011. júl. 6. 16:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj el, nekem is meghalt sajnos, részvétem. De azért jó lenne, ha valaki melletted lenne.
2011. júl. 6. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Emlékszem, hogy 7 éve, amikor nagyim és keresztapukám haltak meg, autóbalesetben, akkor rá pár hétre volt Szilveszter. Sokat tépelődtem, elmenjek-e egy buliba, hiszen nemrég haltak meg a rokonaim, de végül elmentem. Kicsit féltem, hogy hogy fognak rám nézni, akik tudják, de szóba se hozták, én meg láttam, hogy - sajnos vagy nem sajnos - nem állt meg az élet, számomra.
2011. júl. 6. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj csak el, ha neked így kicsit könnyebb lesz feldolgozni ezt a tragédiát. Részvétem anyukád miatt, kívánok neked sok erőt.
2011. júl. 6. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is utazz el,ha úgy érzed,hogy most egy más környezet,és az egyedüllét segíthet.

Őszinte részvétem anyukád miatt! :( Sok erőt,és kitartást kívánok Neked!

2011. júl. 6. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
én utaznék!
2011. júl. 6. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, utazz el, foglald le magad, az mindenképp jót fog tenni. Nálam is ez volt, én is veszítettem már el közeli családtagot, részvétem!
2011. júl. 6. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Utazz és részvétem....de miért Linz? Inkább Velence...
2011. júl. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!