Elutaznátok nyaralni egyedül is néhány napra?
Igen, voltam már egyedül nyaralni.
Szintén ugyanebből az okból kifolyólag. Csak nekem nem is volt kérdés menjek-e, vagy várjak valakire, mert tudtam nekem, nem lesz párkapcsolatom soha.
Most már kezdek szép lassan megbékélni vele és elfogadni az örök magányt.
Olyan utakra menj, ahol vannak programok bőségesen, illetve megismerhetsz idegen kultúrákat. A tengerparton tengődés napokon keresztül unalmas tud lenni.
Én 32 éves koromig vártam ezzel.
Csak szeretői kapcsolataim voltak , valamiért egyedülállóknak soha nem kellettem, pedig próbálkoztam, de mindig vagy házas nők találtak meg vagy már élettársi viszonyban élők.
Így soha az életben még egy olyan kapcsolatom sem volt ahol akárcsak 1 éjszakát is együtt aludtam volna valakivel.
Barátok szétszéledtek. Velük nem volt és nincs is esély rá.
Szülőkről nem beszélnék.
Szóval tengert szerettem volna látni, így 32 évesen 1 nyár alatt elmentem Mallorca, Szicília, majd következő évtől rendszeresen minden évben 1 hétre egy másik országba.
A nyelv miatt paráztam mert Német nyelven tanultam és azzal semmit nem értem, így tanultam egy minimális angolt, de a telefonon az google fordító elég volt.
Furcsa de a reptéri eligazodástól jobban féltem, de ott mindenki segítőkész volt.
38 éves vagyok , és már 6 éve egyedül járok.
Ha nem tenném, otthon döglenék egész szabim alatt.
Ismételni tudom a többieket. Ha másra várok, akkor soha nem megyek el.
Azért az egyedül utazásnak bőven vannak előnyei, korábban leírtakon kívül is még lehetne sorolni.
Kint a kutyát nem érdekli, hogy egyedül vagy.
Tavaly voltam először, a legjobb dolog volt, amit valaha csináltam. Mindenkit csak bátorítani tudok, hogy menjen egyedül.
Kedves Kérdező!
Én is egyedül szoktam utazni,szépek azok a napok,bár sokszor úgy érzem mintha egyedül lennék a világon olyankor.Főleg amikor párokat vagy családokat látok csak magam körül.
Tavaly voltam életemben először nyaralni, ráadásul rögtön két helyen.
Júniusban Krakkóban voltam, augusztusban pedig Rómában.
Életem legjobb döntése volt elmenni egyedül... egyrészt jól éreztem magam, másrészt pedig egyedül el tudtam lenni két teljesen idegen országban, pedig korábban féltem attól, hogy egyedül utazzak.
22F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!