Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem megy a barátkozás?

Valaki a Plútóról kérdése:

Miért nem megy a barátkozás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, még mielőtt valaki azt hinné ,hogy sajnáltatni akarom magam leíróm, hogy nem.Csak egy megoldást akarok találni a problémámra.Na szóval annyira barátkoznék az úly osztálytársaimal de egyszerűen nem megy hiába próbálom. Amikor eljön az ideje a beszélgetésnek a bátorságom elszál és félek,hogy csalódnak bennem.Ez elment addig a szintig,hogy a volt osztályomal alig beszéltem 6 éven át és az úgy osztállyal is alig-alig és tudom,hogy ez kicsit sem jó .

Úgy szeretnék barátokat szerezni,tudtok tanácsot adni?

Helyesírásért elnézést kérek.

16/L

tegnapelőtt 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy csalódnának benned? Éreztetett veled valaha valaki ilyent? Vagy esetleg ért ilyesfajta rossz tapasztalat valamikor?
tegnapelőtt 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Jézusom, az iskolában nem tanítják meg írni a gyereket? Tudom, nem ez volt a kérdés, de le vagyok döbbenve.
tegnapelőtt 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
#2 Minek kell ilyeneken fennakadni? Úgy csinálsz, mintha ez nem átlagos lenne már a 14-18 évesek körében. Igen, tudni kéne helyesen írni, és? Attól, hogy hisztériázol, nem fognak helyesen írni a tinik.
tegnapelőtt 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:

#1,szó szerint nem mondta senki, hogy csalódot de néha azt érzem. Pl a volt osztályom mindig is utált de nem mondta el senki, hogy miért ,csak úgy.

#2 Az iskolában nem nagyon foglalkoznak nálunk helyesírással,le digtálják a leckét és ennyi, magyar órán is csak jegyet kapunk rá de helyesen írni nem tanít meg a tanár.

Mindenkinek köszönöm a választ

tegnapelőtt 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Túlgondolod ezt az egészet kérdező. Egyszerűen add önmagadat és ha ezt nem fogadják el akkor ennyi, majd lesznek mások akikkel megtalálod a közös hangot.

Semmit nem jelent ha az osztálytársak nem kedvelnek túlságosan. Még 2 év és valószínűleg csak ritkán látod őket az életben.

Mi az ami érdekel téged amit szívesen csinálsz a szabadidődben ?

Innen indulj ki. Ne akarj egy olyan beszélgetésbe becsatlakozni aminek a témája nem érdekel téged mert az nagyon erőltetett szagú lesz.

Ha megvan, hogy mit szeretsz csinálni akkor keress olyanokat akikről feltételezed, hogy őket is érdekelheti és hívd el őket.

tegnapelőtt 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!