Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felszínesség, amit mondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínesség, amit mondtam neki, vagy még elmegy?

Figyelt kérdés

4 éve járok konditerembe, heti 5 alkalommal (26), és a barátnőm is elkezdte, lassan 1 éve csinálja már, és nagyon látványos az eredmény, szép formás mindenhol, ma rákérdezett, hogy amúgy fejlődik e rendesen, vagy keményebben csinálja e, erre én azt mondtam neki, hogy nagyon formás kis p*csa lett belőle, és szuper az alakja, ő meg bedurcizott, hiába mondtam neki, hogy ez bók volt pedig, ő azt mondja hagyjam most.

De ebbe mi olyan bántó? Szerintem belefér, ha már jól néz ki, akkor azt megmondom neki, vagy mire számíthatott? Nem látok a fejébe, de lányok, ha a külsőtöket dicsérik, akkor minek örültök inkább? Visszafogott, tapintatos, vagy profánul is mehet? Én semmi negatívat nem gondoltam bele.

2024. febr. 24. 17:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
48%

Másfél év után neki éreznie kéne, hogy szereted és ismernie téged, hogy mikor viccelsz, provokálsz, vagy bókolsz még akkor is ha nem túl illedelmesen fejezed ki magad. Komoly a helyzet ha nincs tisztában vele és önértékelési gondjai vannak.

Fejezd be a más pics*k dicséretét (legalább előtte) és beszélgess el vele ha vevő lesz rá. Adj neki egy-két napot ha ér ő neked valamit.

Ha úgy érzed fölösleges az egész, nem komoly sőt vicces inkább hagyjad csórit.

2024. febr. 24. 19:00
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

Más jó kis pitsakat ne dicsérgess neki

Szted vicces mas norol aradozni neki?

Ez banto es tiszteletlen

Neked hogy esne ha igy nyilatkozna neked ferfiakrol?

Sztem ezzel van osszefuggesben hogy igy betalalt most ez a mondatod

Hogy neked mindenki csak egy guszta kis pitsa

O is

Es mas pitsak is

2024. febr. 24. 20:33
 33/34 anonim ***** válasza:
37%

Nekem ez nagyon proli. A lepukkant kisebbségiek, meg építőmunkások kiabálnak ilyen stílusban a nők után. Ha ez a szint az alap kommunikációd, akkor mondjuk nem értem, min lepődött meg. Bár az is lehet, hogy kezd kiábrándulni belőled emiatt, és erre eszmélt rá.

Ha egyszeri dolog lenne, és tudnám, hogy a párom szeret, tisztel, csak rosszul választotta meg a szavait, akkor csak megmondanám, hogy ez elég kínos szóhasználat volt, de azért kösz a bókot.

Értem, hogy nem volt ártó szándékod vele, de a legtöbb nő a "piszkos beszédet" sem igazán így képzeli el. Inkább az "olyan formás lettél, hogy egész este nyalnálak" vagy "olyan kerek a feneked, mint 2 gombóc fagyi... Elnyalnám" a jobb, ha már kicsit konkrétabb, "pofátlan" akarsz lenni.

2024. febr. 24. 22:39
 34/34 anonim ***** válasza:

Ő a barátnőd szeretne lenni és maradni, nem egy "jó p-csa" (akit jó k-rogatni). Ez női szemmel megalázó. A helyedben megmondanám neki, hogy elnézést nem jól fejezted ki magad, gyönyörűnek és kívánatosak látod. Mindjárt szebben hangzik.

Ennyi, szívesen! :D ;)

N

2024. febr. 24. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!