Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínesség, amit mondtam neki, vagy még elmegy?
4 éve járok konditerembe, heti 5 alkalommal (26), és a barátnőm is elkezdte, lassan 1 éve csinálja már, és nagyon látványos az eredmény, szép formás mindenhol, ma rákérdezett, hogy amúgy fejlődik e rendesen, vagy keményebben csinálja e, erre én azt mondtam neki, hogy nagyon formás kis p*csa lett belőle, és szuper az alakja, ő meg bedurcizott, hiába mondtam neki, hogy ez bók volt pedig, ő azt mondja hagyjam most.
De ebbe mi olyan bántó? Szerintem belefér, ha már jól néz ki, akkor azt megmondom neki, vagy mire számíthatott? Nem látok a fejébe, de lányok, ha a külsőtöket dicsérik, akkor minek örültök inkább? Visszafogott, tapintatos, vagy profánul is mehet? Én semmi negatívat nem gondoltam bele.
9,10
Szerintem inkább hord el magad innen. Össze-vissza irkálsz.
Dobnám ki a francba komolyan. Kis önbizalomhiányos és ha nem azt mondod, teszed ami neki megfelelne akkor durcizik. De elhagyni nem fog míg nem jön jobb számára, mert olyan kapcsolatfüggő. Szánalmas.
Egyáltalán semmi rossz nincs benne, nem kiabáltad társaságban hanem otthon a négy fal között. Lehetett volna belőle egy fergeteges szex. De hát nem, mert nem bír az önbizalomhiányával. Pattintsd le, mert szívni fogsz mellette sokat.
Attól függ miként szoktatok kommunikálni. Ha vannak ilyek és "értitek" akkor oké a beszólás. Ha egyszeri volt és nem érti akkor gáz.
Akik meg itt írkálnak, hogy jaj, hogy lehetett ilyet..
Ismerek párokat akik így beszélnek, húzzák egymást, stb és nincsen semmi gond köztük. Az, hogy valakinek nem tetszik az ne így kommunikáljon de akinél működik abba nem kell kívülállóként beleszólni.
Szerintem biztos, hogy szokott így beszélni és mégis meglepődik a csaj, hogy csinálja. Amúgy ha nem akkor se kéne ezen annyira fennakadni.
Nekem néha azt mondja a párom, hogy kis rib*ncom, merthogy csodás a szex velem és mégis amúgy kis szende liliomszál vagyok.
Ha valaki tudja, hogy milyen a párja, vagy tisztában van vele, hogy pajzán/káromkodós visszaigazolás esetén is szereti akkor ilyesmiken nem akad ki.
Önbizalomhiányos nulla, vagy önbecsülés nélküli nulla.
Nem is tudom minek vagytok együtt, de az biztos, hogy nem sokáig, mert nem fogsz tudni neki megfelelni (már) sokáig.
16,18
Igen, szoktam vele így beszélni, persze nem bántóan, azért a hangnem az teljesen más, mint mondjuk egy olyan lánnyal szemben, akire viszont negatív értelemben mondom. Most épp ez jött ki a számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!