Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, amiért ilyen felszínes gondolataim vannak?
Már gyerekkorom óta pontos kép él bennem arról, milyen számomra a tökéletes nő külsőleg, és ez azóta nem is változott semmit.
Elég sikeres voltam a nőknél, de az elképzelésemhez illővel sosem hozott össze a sors, pedig van belőlük azért bőven. Ez nem akadályozott meg abban, hogy összejöjjek mással, mondván más is tetszik azért, és luxusnak gondoltam ilyen szinten válogatni. Viszont a mostani kapcsolatomban is azt érzem, hogy ha meglátom az utcán/instán/filmben az ideálomat, akkor csorog a nyálam és olyan gondolataim vannak, hogy lehet a rossz emberrel vagyok együtt.
Tudom, borzasztóan felszínes dolog ez, amit leírtam, de akkor sem tudom elengedni ezt a gondolatot. Más volt már hasonló helyzetben?
"luxusnak gondoltam ilyen szinten válogatni"
Nem luxus. Ha más nem felel meg, akkor keresd tovább az ideálodat.
“ ha találtam is társkeresőn ilyet, pont nem válaszolt ”
Hát, ez mondjuk elég egyértelmű jel lehet, hogy a szinted fölé lősz.
Igazából, bennem 1 kérdés merült fel? Miért jössz össze olyan lánnyal, aki nem jön be neked? Tudod előre, hogy meg fogod bántani azt a lányt, mert te a Barbi babát várod, addig meg jó lesz a szamár is alapon.
Nem értem. Vagy, akkor meg, ha már valakivel kapcsolatot kezdesz, találd meg benne a jót, a szépet, ne más után sóvárogj közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!