Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz ember vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, amiért ilyen felszínes gondolataim vannak?

Figyelt kérdés

Már gyerekkorom óta pontos kép él bennem arról, milyen számomra a tökéletes nő külsőleg, és ez azóta nem is változott semmit.

Elég sikeres voltam a nőknél, de az elképzelésemhez illővel sosem hozott össze a sors, pedig van belőlük azért bőven. Ez nem akadályozott meg abban, hogy összejöjjek mással, mondván más is tetszik azért, és luxusnak gondoltam ilyen szinten válogatni. Viszont a mostani kapcsolatomban is azt érzem, hogy ha meglátom az utcán/instán/filmben az ideálomat, akkor csorog a nyálam és olyan gondolataim vannak, hogy lehet a rossz emberrel vagyok együtt.

Tudom, borzasztóan felszínes dolog ez, amit leírtam, de akkor sem tudom elengedni ezt a gondolatot. Más volt már hasonló helyzetben?

2022. aug. 23. 08:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

"luxusnak gondoltam ilyen szinten válogatni"

Nem luxus. Ha más nem felel meg, akkor keresd tovább az ideálodat.

2022. aug. 23. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy ettől rossz ember. Én sem tudok lejjebb adni külső terén az igényeimből. Csak mondjuk nekem össze is jön ilyen emberrel, mert én sem nézek ki szarul. Lehetnek akármekkora igényeid, azért a saját szinted fölé ne nagyon lőj, mert egyrészt valószínűtlen, hogy találsz ilyet, másrészt szánalmas is.
2022. aug. 23. 08:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy a szintem főlé lőnék, elég sokat tudok nyújtani szerintem. Nem azért nem jött össze eddig ilyen emberrel, mert nem lennék elég jó parti, hanem mert így hozta az élet. Sose volt ilyen a társaságomban, ha találtam is társkeresőn ilyet, pont nem válaszolt vagy elhalt a beszélgetés.
2022. aug. 23. 08:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen számodra ez az ideális nő?
2022. aug. 23. 08:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Most részletesen írjam le tetőtől talpig? :D Számít az a kérdés szempontjából?
2022. aug. 23. 09:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#4: ez engem is érdekelne
2022. aug. 23. 09:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

“ ha találtam is társkeresőn ilyet, pont nem válaszolt ”

Hát, ez mondjuk elég egyértelmű jel lehet, hogy a szinted fölé lősz.

2022. aug. 23. 09:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te csak azt látod... azok a nők az utcán, meg a filmek szintén rendelkezenk rossz tulajdonságokkal. Otthon smink nélkül pizsiben, szellentenek stb... csak ezt ugye nem látod. De próbáld ki egy olyan emberrel, aztán meglátod, akkor megmarad e a rózsaszin köd.
2022. aug. 23. 09:16
 9/14 anonim ***** válasza:

5-ös:

igen.

2022. aug. 23. 10:45
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Igazából, bennem 1 kérdés merült fel? Miért jössz össze olyan lánnyal, aki nem jön be neked? Tudod előre, hogy meg fogod bántani azt a lányt, mert te a Barbi babát várod, addig meg jó lesz a szamár is alapon.

Nem értem. Vagy, akkor meg, ha már valakivel kapcsolatot kezdesz, találd meg benne a jót, a szépet, ne más után sóvárogj közben

2022. aug. 23. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!