Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz ember vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, amiért ilyen felszínes gondolataim vannak?

Figyelt kérdés

Már gyerekkorom óta pontos kép él bennem arról, milyen számomra a tökéletes nő külsőleg, és ez azóta nem is változott semmit.

Elég sikeres voltam a nőknél, de az elképzelésemhez illővel sosem hozott össze a sors, pedig van belőlük azért bőven. Ez nem akadályozott meg abban, hogy összejöjjek mással, mondván más is tetszik azért, és luxusnak gondoltam ilyen szinten válogatni. Viszont a mostani kapcsolatomban is azt érzem, hogy ha meglátom az utcán/instán/filmben az ideálomat, akkor csorog a nyálam és olyan gondolataim vannak, hogy lehet a rossz emberrel vagyok együtt.

Tudom, borzasztóan felszínes dolog ez, amit leírtam, de akkor sem tudom elengedni ezt a gondolatot. Más volt már hasonló helyzetben?

2022. aug. 23. 08:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem akarom túlrészletezni, de nagyjából ez lenne az:

Vékony arc, szőke, hosszú haj. Ne legyen sokkal alacsonyabb nálam, legyen kb 170-172 cm. Ehhez ne legyen csont és bőr, kb 60-65 kg között. Alak tekintetében ne legyen homokóra. Vékony combok, keskeny csípő, és ehhez már-már aránytalanul vastag/izmos vádli.

#10: nagyjából hasonló okok miatt érzem magam rossz embernek. Nem jöttem össze olyannal, akit "szamárnak" gondolok, vagy ne tetszene. Egyszerűen csak esélyt adtam annak is, aki nem pont az ideálom, és sokszor jól sült el a dolog.

2022. aug. 23. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Én ezt sosem értettem, bár én nő vagyok..

Nálam a legerősebb szexuáis vonzalmak nem puszta külsőn alapultak, és ezt értsd úgy, hogy átlagos srácok ezerszer jobban be tudtak indítani, mint az, aki kb most lépett ki a katalógusból és objektíven is kb modell alkat..

Persze nem hazudok, nyilván külsőre is jönnek be emberek, de az nem az az észveszejtő vonzalom, hanem csak puszta, sima, fizikai vonzalom és annyi.

Sosem értettem, miért kell ilyen szinten nyálat csorgatni valakinek a párja mellett, és egyszer nagyon kiábrándultam az akkori plátóimból, (nője volt), ugyanígy viselkedett mellette. Ha az ember elégedett, netán szereti és örül annak, amije/akije van, az tuti nem így viselkedik vele..

Te meg megalkudsz ezek szerint. Ha ez ennyire fontos, nem értem miért ugrász bele kapcsolatokba, és miért nem tudsz meglenni, míg össze nem jön olyan, akire igazán vágysz..

2022. aug. 23. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom én is ehhez, amit 12es írt. Én is olyan férfi mellett éreztem a legerősebb szexuális vonzalmat, aki külsőleg bőőőven átlagos volt, és még csak nem is az esetem. Bár nekem nincs is ilyen, úgyhogy én sem tudom átérezni, hogy pusztán a külsőségeknek hogy lehet ekkora szerepe. Főleg, hogy nem is ismered a másikat. Na ez a nyálcsorgatás meg visszataszító. Ha ennyire tudod magadról, hogy ennyire ideálokat hajszolsz, akkor meg minek kell olyan nők idejét rabolni, akik nem felelnek meg ennek. Hiszen látszólag neked az a legfontosabb, hogy megfelelő vastagságú legyen a vádlija.
2022. aug. 23. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
85%

"Vékony arc, szőke, hosszú haj. Ne legyen sokkal alacsonyabb nálam, legyen kb 170-172 cm. Ehhez ne legyen csont és bőr, kb 60-65 kg között. Alak tekintetében ne legyen homokóra. Vékony combok, keskeny csípő, és ehhez már-már aránytalanul vastag/izmos vádli."

Azt vágod, hogy te gyakorlatilag egy férfit keresel? Azoknak szokott keskeny lenni a csípőjük és vastag, izmos a vádlijuk. Na, meg az általad leírt magasság sem egy női átlag.

2022. aug. 23. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!