Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felszínesség, amit mondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínesség, amit mondtam neki, vagy még elmegy?

Figyelt kérdés

4 éve járok konditerembe, heti 5 alkalommal (26), és a barátnőm is elkezdte, lassan 1 éve csinálja már, és nagyon látványos az eredmény, szép formás mindenhol, ma rákérdezett, hogy amúgy fejlődik e rendesen, vagy keményebben csinálja e, erre én azt mondtam neki, hogy nagyon formás kis p*csa lett belőle, és szuper az alakja, ő meg bedurcizott, hiába mondtam neki, hogy ez bók volt pedig, ő azt mondja hagyjam most.

De ebbe mi olyan bántó? Szerintem belefér, ha már jól néz ki, akkor azt megmondom neki, vagy mire számíthatott? Nem látok a fejébe, de lányok, ha a külsőtöket dicsérik, akkor minek örültök inkább? Visszafogott, tapintatos, vagy profánul is mehet? Én semmi negatívat nem gondoltam bele.

febr. 24. 17:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
46%

Akkor ne csapjon hisztit. Ismer téged, ne tőled várjon visszaigazolást ha dagadt, vagy semmi izom nincs rajta. Inkább tegye össze a két kezét, hogy vele vagy annak ellenére, hogy eddig nem adott magára!!!

Tiszta gáz amit művel. Hiába haragszol a 6&7-re igaza van 100%. Nincs önbizalma és rajtad vezeti le. Lesznek ebből még problémák ha nem javít az önbizalmán. Úgyhogy ha szereted ülj le vele és magyarázd el neki miért mondtad, miért nem sértő és hogy kezdjen el magával valamit. Az edzés, sport egyébként jó út. De ne miattad csinálja!!! Ha nincs haszna a beszélgetésnek, semmi változás részéről akkor hagyd el, mert ki fog téged készíteni és magát is.

febr. 24. 18:38
 22/34 A kérdező kommentje:

22

Nem igazán értem a válaszod első felét. Ami pedig a 6-os 7-es válaszokat illeti, az egy megkeseredett ember válasza én szerintem, mert a kérdéshez nem sok köze van, de a mocskolódás az megy, ráadásul semmi értelme.

febr. 24. 18:40
 23/34 anonim ***** válasza:
A nem reagál az mit takar? Együtt laktok és nem beszél veled vagy máshol van és nem ír vissza, nem veszi a telefont? Mert akkor menj el hozzá személyesen, kérj bocsánatot de ne vidd túlzásba azt sem, ha megszokott ez köztetek akkor azért annyira nem bántottad meg. Talán rossz passzban volt épp és így vette. Hívd meg egy vacsira aztán jól döngesd meg és oké lesz.
febr. 24. 18:40
 24/34 A kérdező kommentje:

24

A nem reagál alatt azt értem, hogy a konkrét kérdésre, hogy "most mi rosszat mondtam rád cica?" kérdésre nem figyel, nem válaszol, ha beszélek hozzá, hogy ma este bulizni mennék haverokkal, akkor sem figyel, persze sóhajtozik meg stb. :D De ez nem lep meg, viszont nem a hülye p*csákhoz hasonlítottam, bár erre sem reagál, de már inkább vicces a helyzet.

Egyébként a kérdést ne vegyétek ti se annyira komolyan, mert tényleg érthetetlen, hogy mi rossz volt ebben, bár a külsejére érzékeny, de abszolút jó szándékkal mondtam neki.

febr. 24. 18:46
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

"most mi rosszat momdtam rád cica?"

Akinek még most sem esik le hogy ez csak egy incel aki csak ábrándozik arról hogy megaláz egy nőt... 🤣

febr. 24. 18:49
 26/34 anonim ***** válasza:
47%

Le lehetek pontozva, de tessék te magad leírtad, hogy a külsejét illetően érzékeny. Hát annak az oka önbizalomhiány. És lehet megkeseredett a 6&7, de akkor is jól látja a dolgokat.

Mondjuk ha szerinted nem komoly a helyzet, sőt vicces akkor nem tudom minek írtál ki kérdést. Kezdem azt hinni, hogy te ásod el még jobban a maradék magabiztosságát is. Jobb lenne nektek külön mindenképpen.

febr. 24. 18:51
 27/34 A kérdező kommentje:

25

Írtam az előbb, hogy ha nem tudsz értelmes dolgokat írni, akkor inkább dugulj el. Idióta. Olvasd el a kérdést inkább még egyszer.

febr. 24. 18:52
 28/34 anonim ***** válasza:

#27 nekem te nem írtál még semmit (25 vagyok) 🤷

Az idiótát meg a tükörben tekintheted meg 😏

febr. 24. 18:55
 29/34 A kérdező kommentje:

26

Nem pontozok le senkit, persze fel sem, mert nem érdekel, de azért írtam ki a kérdést, mert nála sokszor nem tudom, hogy mi az, ami még belefér, pedig együtt vagyok már vele másfél éve. Azért kérdeztem lányokat elsősorban, mert ők csak jobban tudják, hogy ilyenkor ezt egy nő hogyan is "értelmezi" vagy nem is tudom.

febr. 24. 18:55
 30/34 A kérdező kommentje:

28

Jó, mindegy, akkor sem releváns választ írtál, úgyhogy egykutya.

febr. 24. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!