Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, általában meg tudja ítélni egy nő, hogy mennyire felszínes a kapcsolat, amiben és és mennyi értéket képvisel?
Én úgy gondolom, hogy nem. Sok embernek odáig jutnak el a dolgok fejben, hogy van egy kapcsolata, és szexuálisan egymásra vannak izgulva.
Ha a nő teljesen rá van fixálódva a pasira, annyira rajongva imádja, akkor még hajlamosabb nem észrevenni, ha a pasinak csak szexre kell.
Ezért is érzem azt, hogy a legtöbb mai kapcsolat nem sok értéket képvisel, nem sokat ér, infálódott, komolyságát veszti, és rendesen el vagyok keseredve én mint érzékeny ember, valamint a fentebb kifejtettek miatt nagyon dühít, ha lekoptatós stílusban megkapom csajokból, hogy "bocs van barátom".
Ti mit gondoltok?
" miatt nagyon dühít, ha lekoptatós stílusban megkapom csajokból, hogy "bocs van barátom".
És barát nélkül küldenélek el. nem kell indokolni semmit.
Igen, meg tudjuk.
Legalábbis én meg tudom.
Nem élek felszínes, értéktelen kapcsolatban és kész. Ha pedig szólok, hogy kopjatok le, mert van párom, akkor lekoptok, ha pedig nem, akkor kimerítitek a Btk. zaklatás kategóriáját. Választhattok, hogy feljelentés vagy paprikaspray.
Unalmas már, és rémisztő, ahogy vergődve terjesztitek az igét, igazából ezért veszélyes, hogy bármi társadalmi problémát fog okozni ez az egész jelenség, amit műveltek, nem a Tinder meg a nők miatt.
Attól, hogy szexuálisan is vonzódunk egymáshoz, még nem felszínes a kapcsolat. Miért nem értitek meg, hogy nem minden csúnya pasi kedves és rendes, és nem minden jóképű bunkó és agresszív?!
Gondolom, te se azért mész oda a csajhoz, mert szépen tud Adyt szavalni, vagy jó könyvelő. Egyszerűen csak tetszik külsőre.
Nekem viszont más szempontjaim is vannak, ahogy a páromnak is. A szexen kívül is mindenben passzolunk. Órákig tudunk beszélgetni, értjük egymás vicceit, kiegészítjük egymás hiányosságait, azonosak a céljaink, még filmekből is ugyanazokat szeretjük. Akkor is ugyanígy szeretném, ha egy balesetben megcsúnyulna, mert csodálatos ember. De az is tény, hogy a strandon mindkettőnk után megfordul a másik nem.
Milyen csúnyák ezek a nénik, hogy nem teszik neked szét a lábukat, amikor van barátjuk, és akiről te úgy ismeretlenül feltételezed, hogy csak szexre tart minket.
te ugye rendes fiú vagy? :D
Sok nőre igaz ez, mert éretlenek és nincs onismeretuk, nem látnak reálisan, nem ismerik, akivel együtt vannak, csak a jó oldalát veszik észre.
24N
6-os vagyok.
Lepontozhattok, de csak nézzetek körbe akar itt gyakorin. A kérdést feltevők fele mindennek el hordja a párját (persze lehet jogosan), ennek ellenére marad vele, mert szereti meg szerinte a férfi is öt. Mindegy, hogy alkoholista, mindegy, hogy felesége van, mindegy, hogy veri.
Szerintetek ezek az emberek meg tudjak objektíven ítélni a kapcsolatuk minőséget ?
Szerintem nem.
Persze nem azt állítom, hogy minden no ilyen, de van sok ilyen no és férfi is egyaránt.
24B
És te akarod megítélni egy nő kapcsolatát? Szánalmas vagy. Keress szingli nőket.
Mellesleg te mitől lennél jobb? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!