Volt már olyan veletek, hogy megszakadt egy vagy több, régi baráttal a kapcsolatotok, csak mert megváltozott az életetek? Ha igen, akkor mit gondoltotok, mi vezetett el idáig?
Nekem az összesel megszakadt.
Költözés, aztán sok év kimaradt barátkozás terén, és most már egyáltalán nem beszélek se melyikkel. Pedig én próbálkoztam sokáig.
Nekem szinte minden kapcsolatom megszakadt idővel.
Így 30 évesen lassan a saját családommal alig tartom.
A megszakadás oka maga az élet megváltozása. Más városban lakunk, más körökben mozgunk. És idővel nem is vágyunk a másik társaságára. Aztán idővel annyi külön élmény éri az embert, hogy végképp nem is vágyunk a régire.
Érdekbarátság. A volt barátomnak egy ivócimbora voltam, akinél éveken keresztül el lehetett tölteni úgy a délutánokat, estéket, hogy nem kellett otthon lenni az alkoholista, folyamatosan veszekedő szülőkkel.
Aztán összesátorozott a menyasszonyával egy új, hitelre vásárolt lakásban, miközben én befejeztem az alkohol fogyasztást - végérvényesen. Eddig tartott a "barátságunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!