Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínesség, amit mondtam neki, vagy még elmegy?
4 éve járok konditerembe, heti 5 alkalommal (26), és a barátnőm is elkezdte, lassan 1 éve csinálja már, és nagyon látványos az eredmény, szép formás mindenhol, ma rákérdezett, hogy amúgy fejlődik e rendesen, vagy keményebben csinálja e, erre én azt mondtam neki, hogy nagyon formás kis p*csa lett belőle, és szuper az alakja, ő meg bedurcizott, hiába mondtam neki, hogy ez bók volt pedig, ő azt mondja hagyjam most.
De ebbe mi olyan bántó? Szerintem belefér, ha már jól néz ki, akkor azt megmondom neki, vagy mire számíthatott? Nem látok a fejébe, de lányok, ha a külsőtöket dicsérik, akkor minek örültök inkább? Visszafogott, tapintatos, vagy profánul is mehet? Én semmi negatívat nem gondoltam bele.
Ha nekem azt mondtad volna és tudnám, hogy szeretsz és tisztelsz egyébként jót röhögtem volna a "nagyon kis formás pitsa" kommenten.
Viszont ha tudnám, hogy egy tiszteletlen gyökér lennél szerintem el se jutottál volna a megjegyzésig. :DDD
Úgyhogy én szerintem vagy nem érzi, hogy szereted, vagy olyan lélek, akinek az olyasmi nem tetszik.
Nem az a baj amit mondtál. Nem is az ahogy mondtad. Az a gond, hogy
1) mikor mondtad
2) nem erre számított
Hidd el, ez így van.
F34
2
Feküdtem az ágyon, tévéztem, oda jött, lefeküdt mellém, és megkérdezte. Ennyi röviden.
És nem gondoltál olyasmikre hogy pl. gyönyörű vagy édesem, vagy épp elég formás vagy, vagy így is nagyon tetszel?
Lányként hasonlót vár az ember, teljesen megértem a barátnőd. Ez a másik nem szemszögéből enyhén bántónak hangzik vagy legalábbis váratlannak. Egy ilyen szituációban nem ilyesmire számítunk.... Legközelebb legyél egy picit "finomabb", és nem lesz gond 😊
Apuci tetszem igy vagy nem? Így jó ha így pislogok vagy úgy? Juj egy anyajegy ezert el fogsz hagyni? Vagy leszedessem?
Kb ezzel a szinttel vagy egyutt.
6,7
Nem tudom mi van veled, de ha már nem tudsz érdemlegeset írni, akkor inkább ne írjál semmit. Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!