Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szégyenlős lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szégyenlős lett előttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy rövidebb beszélgetésünk, azóta mintha takargatná magát, pedig semmi rosszat nem mondtam szerintem.

Annyi a háttérsztori, hogy egy stresszesebb időszakában ismertem meg, akkor nagyon vékonyabb volt, mert a stressz meg az időhiány miatt kevesebbet evett, a doki szerint is problémás volt ez, meg amúgy neki se tetszett egyébként viszont azóta helyreállt minden, nyilván vissza is ment rá az a pár kiló. Ő tökre örül ennek, jobban van, jobban tetszik magának, stb. Megjegyzem, nem, nem lett túlsúlyos, még mielőtt felmerülne, ugyanis itt mindig azt vizionálják az ilyen témáknál, ahogy elnézem.

És szóbahozta, hogy így tetszik-e nekem, ugyanis nem így ismertem meg. Mondtam neki, hogy persze, jó látni, hogy örül, jobban van, tetszik magának, sokkal magabiztosabb, stb. Viszont hát így nagyon akarta, hogy mondjak valami olyat is, ami úgy konkrétan tetszik nekem rajta külsőleg, azon kívül, hogy jobban van. Mondtam olyat, hogy így jobb markolászni itt-ott, meg tetszik, hogy szex közben jobban pattognak a mellei. Azt hiszem ez a két megjegyzés váltotta ki belőle a szégyenlősséget, mert az ilyesmikben fura. Zavarban van, ha simogatom a combjait, ha összebújva filmet nézünk mondjuk, meg azóta mintha a szexben is szégyenlősebb lenne, nem akar felül lenni, vagy ha mégis, akkor minimum melltartóban, meg egyébként is, vagy épp kézzel fogja a melleit, hogy ne annyira mozogjanak. Ja, meg reggelente nekem hátat fordítva öltözik, ami eddig nem volt jellemző rá.

2024. febr. 22. 20:21
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a családi viszonyok miatt is nem volt magabiztos, megkaphatta, hogy milyen sovány, vézna és lehet az iskolában is. A forrása a viselkedésének a múltja. Ez fix. Az a baj, hogy még mindig a hatása alatt van. Lehetséges, hogy mondtak neki valami sértőt a talin és hiába tudja ésszerűen nézve, hogy nem bántani akartad akkor is úgy érzi legbelül, hogy te is megbántottad és fogod. Ami a legrosszabb, hogy nem beszélget veled az érzelmeiről inkább begubózik. A pár hónapi enyhébben lezajló magabiztosság eltűnt, ott tart ahol kezdte. Egy önértékelési problémákkal küzdő egyénnek amit mondtál közrejátszik abban, hogy jelenleg olyan a viselkedése. Talán szakember tudna neki segíteni, te úgy gondolom kevés vagy hozzá főleg ha tartja a kapcsolatot a rokonokkal. Természetesen sok minden összegyűlik, éri őt pofon innen-onnan és úgy tűnik elérte a tűréspontját. Sajnos labilis, dicsérheted akkor se hiszi el...
2024. márc. 5. 08:45
 42/50 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha nekem valaki azt mondja h szépen pattognak a melleim szex közbe, hát eléggé lelombozna, nem tűnik pozitív megnyilvánulásnak. Ellenben ha azt mondja h szépen, izgatóan mozognak szex közben na az már más. Nem tudom mi a sza,rt vársz ha ilyen hülyén fogalmazol.
2024. márc. 5. 14:45
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát semmit se tudsz ha ő beszélgetni nem akar veled, inkább takargatja magát.

Jól el rontottad, önszeretete sehol te pedig azzal jöttél neki elő, hogy látod mennyire jobban érzi magát és még hozzávágtad, hogy van rajta mit fogni, jól pattognak a mellei. Azt gondolja egyébként, hogy túlsúlyos.

Tévedtél, nem volt jól. Az a pár hónap nem jelent nála semmit ha évek óta nem értékeli önmagát. Évekbe telik míg az ember az önbecsülését helyreállítsa.

2024. márc. 5. 15:19
 44/50 anonim ***** válasza:
22%

#40 Többször is le volt írva, hogy a lány hízni szeretett volna, meg orvosi javaslat is volt. Innentől elég ellentmondásos úgy tenni, mintha a hízás egy negatív dolog lett volna a lány szemében, miközben ő maga is hízni szeretett volna. :D

#42 Ennyire nagy a különbség a szépen pattog, meg a szépen mozog között? Mind a kettő előtt ott van, hogy SZÉPEN, ugyanúgy pozitív jelzővel van illetve az "esemény". :D

#43 De miért gondolná magát túlsúlyosnak, ha hízni akart...? Mit "vágott hozzá" a csajhoz a kérdező? Azt, hogy ő is látja a változást, AMIT A CSAJ IS AKART, A CSAJNAK JOBB ÚGY, mindemellett a kérdezőnek ez tetszik? Ez azért nem a "hozzávágta kategória", pláne sok-sok egyéb bók, puszi meg simogatás közepette.

2024. márc. 5. 17:23
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Én értem honnan indulsz ki 40, én amúgy a 43 vagyok, de egy olyan ember, aki nem értékeli önmagát, mert egész életében nem tudott magával megbékülni annak elég egy olyan mondat, amit félreért, illetve értheti ő, de mégse úgy érzékeli és már ismét a béka hátsója alatt van az önértékelése.

Egész életében harcol önmagával, az nem tűnik el csak úgy néhány hónap alatt.

A kérdező nyilván elnézte a barátnő állapotát, mégcsak az egészséges lelkület kapujában állt, nem ment át rajta és nem kezdte el az életét úgy élni.

Azokhoz a válaszolókhoz csatlakozom akik szerint nagyon alacsony szinten van a párja önbecsülése, önbizalma, mindegy minek nevezzük, kövérnek érzi magát és még aki csúnyán lehordta a kérdezőt még azzal is bólogatok.

Nem tudom miért védelmezed a kérdezőt ennyire, egyértelmű a válaszolóknak, hogy mi miért is történt.

2024. márc. 5. 18:10
 46/50 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Ez a regényeket író válaszoló, aki peace-szel köszön el, szerintem nagyon frusztrált nő. Komolyan ne hallgass rá, nagyon túlzásba esik.

Szerintem nem mondtál rosszat, mert egyértelműen olyan dolgot mondtál ami tetszik neked, nem negatív megjegyzéseket szortal vagy amivel fel akarnád hívni a figyelmet valamire ami nem tetszik neked. Lehet a pattogó mellet lógónak hiszi, ezt valahogy tisztázni kellene vele. Illetve lehet tudja hogy nézkéled neki, ezért takargatja. Én is hasonló vagyok, ha tudom hogy valaki nézi valamimet, felek hogy aztán már mégis észrevesz valami hibát ezért takargatom. Ez valami berogzodes, szegyenlosseg miatt van.

Lehet tévedek és nem ez a baja, egy próbát meger hogy elmondod hogy úgy látod miota beszelgettetek kicsit megváltozott, mondtál e olyat amit lehet ő máshogy értelmezett és emiatt. Mondd meg neki hogy nyugodtan mondja ki mit érez, nem élsz vissza vele mert szeretnéd ha mindent megtudnatok beszélni, stb.

2024. márc. 5. 18:23
 47/50 anonim ***** válasza:
81%

Pechedre, vagy se olyan lánnyal vagy együtt, aki az én személyes véleményem szerint is önbizalomhiányos. Úgy gondolom, hogy nem vagy teljesen őszinte, mert azt pötyögted be, hogy az incidensig nem volt furcsa, szégyenlős. De nem hiszem el.

Biztos vagyok benne, hogy a kapcsolat elején, míg nem kezdett el benned bízni szégyellte a testét előtted.

Valószínűleg melletted az utóbbi időben kivirult valamilyen mértékben. Viszont ami közbejött az életébe, munka, a családtagok és a te véleményed róla megtette a negatív hatását és újra szégyenlős. Az önbizalomhiánya és persze a nézeted miatt is ő elhízottként tekint most magára. Ez nem kizárólag a te közbenjárásod mielőtt félreértés történne, de világosan van benne részed.

Mit csinálj? Beszélgess el vele komolyan, hogy ez így tovább nem mehet, hogy a homokba dugja a fejét, mert rá fog menni a kapcsolat.

A védekezési mechanizmusa az, hogy letagadja még magának is talán nemcsak neked, hogy baj lenne vele.

Én is szóba hozom azt, aki durván ”kiosztott”, mert igaza van.

A valóság az, hogy nem ismered őt úgy ahogyan kéne ennyi idő után és lekicsinyíted a problémáját azzal, hogy jókedélyű volt, határozottabb az elmúlt hónapok miatt, esetleg ennyire tudatlan, fiatal vagy. Habár ne haragudj, de tudnod kéne, hogy tényleg mint leírta ő vagy a 35#-ös, hogy ki is ő, kivel vagy kapcsolatban, már régóta terápiára kellene járnia.

A másik dolog ami nekem szemet szúrt, hogy a családtagokkal való találkozásról sem beszélt veled. Legyünk reálisak, neki el kéne panaszolnia neked, hogy micsoda bántja, hogy tanácsot tudj neki adni, támogatni tudd, mert egy normális párkapcsolat ilyesmiről is szól.

Elzárkózik tőled egyre jobban és ha ez így fog folytatódni csekély az esély rá, hogy a kapcsolat túl tudja élni.

Tehát mindenképp javaslom én is a terápiát számára, mert nem lesz jó vége.

2024. márc. 5. 21:51
 48/50 anonim ***** válasza:
80%
Ezek azok a típusú megjegyzések, amik egy életre megmaradnak az emberben.
2024. márc. 6. 09:45
 49/50 A kérdező kommentje:

Értem, itt leírjátok, hogy terápián kéne lennie, meg önbizalomhiány, tegyük fel, hogy teljesen reális ezt kijelenteni egy számotokra idegen emberről, akiről egy másik számotokra idegen ember írt ki kérdést, de én ezzel mit kezdjek? Csak nem vonszolhatom el terápiára az akarata ellenére.

Az incidenisg tényleg nem viselkedett így, ahogy most. Tök oké volt minden, egyáltalán nem szégyenlősködött előttem.

Azt, amit a családjával beszélt, elég ritkán nem mesélte el közvetlen a találkozó után, többnyire csak hetekkel később, ez annyira nem újdonság. Nem szeret beszélni róluk, mindig rossz kedve van utána, meg azt mondja, hogy biztos, hogy megszakítja velük a kapcsolatot, amint tud úgy beszélni a fiatalabb testvéreivel, hogy ne kelljen akkor a szüleivel is szóbaállnia. Az ilyen lehangoló családi találkozók után inkább csak hosszú ölelgetést szeretne.

2024. márc. 6. 15:02
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

El kéne neki mondani, hogy ez így nem jó és nem is lesz jó. Meg kellene neki említeni a pszichológust. Természetesen nem vonszolhatod el őt oda és maga miatt kéne oda mennie, nem miattad. Nyilván ha nem megy, vagy nem lesz haszna akkor annak meg lesz a negatívuma rátok nézve is.

Ez csak a kezdet, hogy takargatja magát, oda fogtok eljutni, hogy kényszerből fekszik le veled, aztán még szex se lesz, nem fog benned bízni hiába teszel meg érte bármit, mert alapjáraton önbizalma nincs és ha azt nem növeli, nem hiszi el, hogy ő értékes akkor nem tudsz rajta segíteni. Azért kéne szakember, aki ért hozzá.

2024. márc. 6. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!