Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szégyenlős lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szégyenlős lett előttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy rövidebb beszélgetésünk, azóta mintha takargatná magát, pedig semmi rosszat nem mondtam szerintem.

Annyi a háttérsztori, hogy egy stresszesebb időszakában ismertem meg, akkor nagyon vékonyabb volt, mert a stressz meg az időhiány miatt kevesebbet evett, a doki szerint is problémás volt ez, meg amúgy neki se tetszett egyébként viszont azóta helyreállt minden, nyilván vissza is ment rá az a pár kiló. Ő tökre örül ennek, jobban van, jobban tetszik magának, stb. Megjegyzem, nem, nem lett túlsúlyos, még mielőtt felmerülne, ugyanis itt mindig azt vizionálják az ilyen témáknál, ahogy elnézem.

És szóbahozta, hogy így tetszik-e nekem, ugyanis nem így ismertem meg. Mondtam neki, hogy persze, jó látni, hogy örül, jobban van, tetszik magának, sokkal magabiztosabb, stb. Viszont hát így nagyon akarta, hogy mondjak valami olyat is, ami úgy konkrétan tetszik nekem rajta külsőleg, azon kívül, hogy jobban van. Mondtam olyat, hogy így jobb markolászni itt-ott, meg tetszik, hogy szex közben jobban pattognak a mellei. Azt hiszem ez a két megjegyzés váltotta ki belőle a szégyenlősséget, mert az ilyesmikben fura. Zavarban van, ha simogatom a combjait, ha összebújva filmet nézünk mondjuk, meg azóta mintha a szexben is szégyenlősebb lenne, nem akar felül lenni, vagy ha mégis, akkor minimum melltartóban, meg egyébként is, vagy épp kézzel fogja a melleit, hogy ne annyira mozogjanak. Ja, meg reggelente nekem hátat fordítva öltözik, ami eddig nem volt jellemző rá.

2024. febr. 22. 20:21
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
69%

Igen, hányadék vagyok/voltam, de én legalább felvállalom. Nem játszom meg magam.

Ha te neked azt mondja valaki, hogy van rajtad mit fogni (végre), meg azt, hogy de jó, hogy pattognak a melleid és azóta reggelenként hátat fordítva öltözik, szex közben takargatja a melleit, melltartóban hajlandó felül lenni, meg "zavarban van" combsimogatás közben akkor marhára nincs jól és igazából nem is volt igazán csak egy ideig amit egy bóknak szánt kommentekből elcseszett a párod.

Ehhez nem kell Einsteinek lenni és nem lényeges, hogy egyébként milyen a kapcsolatuk, mert elrontotta orbitális mélységben.

Ha az "okoska" kérdező felidegesítette magát az én alpári viselkedésemen, akár lehet rosszul esett neki akkor képzelje el magát a párja bőrébe legalább egyszer és aztán írja, hogy őt a jószándék vezérelte.

Hogyan lehet ilyen gyenge kifogást használni érvként?

"Ja, mert te jobban megismerted a kérdésem alapján, mint én a két és fél év kapcsolat alatt. Hagyjuk már. Bocs, de szerintem kettőnk közül jobban látom, hogy hogy változott a viselkedése, amióta megváltozott a külseje, és egyértelműen magabiztosabb volt, mint a korábban, legalábbis a kérdésben említett esetig."

Dehogy ismeri ha azt se tudja, hogy az "ILYESMIKBEN FURA" = ÖNBIZALOMHIÁNNYAL.

Olvasd már el a válaszokat, nemcsak én írtam, hogy az.

Amúgy más is írta, hogy húgyagyú a kérdező (nem én voltam mielőtt rám lenne kenve) csak annyi, hogy leállt időben én meg nem, mert utálom, hogy eljátssza itt a szentet miközben még véletlenül se az.

Te is megkérdezted, hogy milyen is az a kapcsolat, megdicséri-e szexuálisan túlfűtött megjegyzéseken kívül, vagy, hogy hanyagolja-e.

Akkor miért olyan óriási nagy probléma, hogy még nagyobb bunkó vagyok/voltam vele, mint ő a partnerével?

Majd ha ő élné úgy az életét mint a párja akkor mindjárt másképp gondolkodna.

Egy csomó ember ilyesmivel küzd naponta és szerinte ő csak furcsa, szégyelli magát.

Azt se tudja, hogy mit is okozhat neki ilyesmi típusú hozzászólásokkal, hozzáállással.

Lehet nyugodtan depressziós, alakulhat ki (méginkább) testképzavara.

Igen, olykor elhangzanak pajzán kommentek párok között, de ha te tudod, hogy milyen, mire kell vigyázni, mert "furcsa" akkor háromszor is átgondolod, hogy mit is ejtesz ki a szádon.

Végre felszedett magára, talán kezdte magát jól érezni és egy csettintésre vége lett.

Ha egyszer nem ismeri őt 2,5 év után akkor mit keres mellette? Ha nem tudja, hogy miért "furcsa", ha nem tudja mi is a teendő akkor ismét minek van neki barátnője?

Érett, felnőtt férfi így nem beszél főleg nem a társával, akit szeret, tisztel, ismer.

Az megint más lenne ha vita/veszekedés alkalmával kicsúszott volna a száján, hogy te ostoba, vagy valami hasonló. Előfordul.

Ezen is túl lehet valahogy kecmeregni, de beszélgetnie kell vele, nem itt várni a csodát, a tippet.

Ő "ismeri" leírta, akkor miért nem tud vele leülni és mégegyszer elnézést kérni, megkérdezni, hogy mi a baja úgy őszintén?

Hát mert nem mer/nem akar.

Ennyi.

Na de legyek továbbra is ilyen-olyan-amolyan, nem izgat. Rohadjak is meg... Igazán szép kívánság volt tőled is meg a kérdezőtől is.

És akkor én vagyok a seggtitán ugye...

Ti még véletlenül se vagytok okadék, utolsó semmirekellő proli, gyökér lények.

Dehogynem, egyformák vagyunk. Haha. Lesüllyedtetek az én szintemre, bravó.

Tőled is elköszönök "ártatlan barika, jószándékú tündérke"!

Neked is peace!

(A hasonló "szép" kívánságokat ne hagyjátok ki, jó? Meg a személyeskedést se, mutassátok meg mennyire nem vagytok tőlem különbek még!)

2024. febr. 25. 22:00
 32/50 anonim ***** válasza:
20%

"Igen, hányadék vagyok/voltam, de én legalább felvállalom. Nem játszom meg magam."

Ne add már el erénynek a suttyóságot, mert szánalmas.

"Ehhez nem kell Einsteinek lenni és nem lényeges, hogy egyébként milyen a kapcsolatuk, mert elrontotta orbitális mélységben."

De, nagyonis lényeges, hogy egyébként milyen a kapcsolatuk. PL ha egyébként beleférnek bizonyos megjegyzések, nincs gond vele, akkor nem várhatod a másik féltől, hogy megjósolja, hogy látható előjel nélkül megjósolja, hogy na majd most baj lesz, ami eddig nem. Én meg a párom például szoktuk egymást ironikusan "sértegetni", ami nem sértegetés, csak vicc, hasonló a humorunk. Ha szó nélkül tényleg megsértődnék, akkor honnan kéne tudnia, hogy 1001. alkalommal meg fogok sértődni, miközben az előző 1000 alkalomkor nevettem rajta, rákontráztam arra, amit mondott? Sehonnan.

"Te is megkérdezted, hogy milyen is az a kapcsolat, megdicséri-e szexuálisan túlfűtött megjegyzéseken kívül, vagy, hogy hanyagolja-e.

Akkor miért olyan óriási nagy probléma, hogy még nagyobb bunkó vagyok/voltam vele, mint ő a partnerével?"

Én azért tettem fel kérdéseket, hogy jobban megismerjük, hogy mi is történt. Te meg játszod az önkényes igazságosztót, gyakorlatilag semmit nem segítesz, csak bunkó vagy.

De szöveget se tudsz értelmezni, mert már leírtam, hogy mi a baj azzal, amit művelsz. Olvasd vissza a kommentem, nem ismételgetem magam.

"Igen, olykor elhangzanak pajzán kommentek párok között, de ha te tudod, hogy milyen, mire kell vigyázni, mert "furcsa" akkor háromszor is átgondolod, hogy mit is ejtesz ki a szádon."

Megint a szövegértési bajok, nem tudom, hogy véletlenül, vagy készakarva érted félre. A kérdésben is világosan le van írva, hogy a kérdező párja a megjegyzés UTÁN kezdett el furcsán viselkedni, takargatni magát. Hacsak nem lát a jövőbe a kérdező, akkor nem tudta, hogy "fura" a barátnője, mert előtte nem takargatta magát.

"Ha egyszer nem ismeri őt 2,5 év után akkor mit keres mellette? Ha nem tudja, hogy miért "furcsa", ha nem tudja mi is a teendő akkor ismét minek van neki barátnője?"

Tehát, ha olyan nehézség merül fel egy kapcsolatban, ami addig még soha, ezért nehezen tudja kezelni, máris nem ismeri a párját, meg minek van a csajjal, ha nem gondolatolvasó. Az úgy komoly.

"Érett, felnőtt férfi így nem beszél főleg nem a társával, akit szeret, tisztel, ismer."

Értett, felnőtt férfi nem bókol a párjának, nem fejezi ki szavakban, ha szexuálisan vonzónak tartja a saját párját, és főleg nem emeli ki, hogy mit tart rajta szexuálisan vonzónak. Értem...

Mellesleg az meg szituációfüggő, hogy hogy beszél a párjával. Tényleg jó lenne látni bővebben, hogy a kapcsolatuk dinamikájából, szituációból kiindulva "logikusnak" tűnt-e egy ilyen bók.

"Ő "ismeri" leírta, akkor miért nem tud vele leülni és mégegyszer elnézést kérni, megkérdezni, hogy mi a baja úgy őszintén?

Hát mert nem mer/nem akar.

Ennyi."

Megint ferdítesz. Azt írta a #25-ben, hogy "Egyébként bocsánatot már kértem, kérdeztem is, hogy mi a baj, de azt mondja, hogy nincs baja, nem bántottam meg. "

"És akkor én vagyok a seggtitán ugye..."

Pontosan.

Idejössz, kiforgatod a kérdező szavait, meg fröcsögsz. Ezután ne nehezményezd a személyeskedést, mert te kezdted, tehát kifejezted, hogy tök oké így viselkedni, ha talál rá okot az ember. Nem meglepő, hogy ezután el fognak küldeni oda, ahová való vagy.

2024. márc. 1. 14:36
 33/50 anonim ***** válasza:
68%

"Tényleg jó lenne látni bővebben, hogy a kapcsolatuk dinamikájából, szituációból kiindulva "logikusnak" tűnt-e egy ilyen bók."

A lány reakcióját látva, szerintem egyértelműen nem.

2024. márc. 1. 16:49
 34/50 anonim ***** válasza:
13%
#33 Ez még mindig utólag okoskodás. Itt látod nagyjából, hogy mi történt a bók után, élőbe, amikor elhangzik a bók, ez az infó nincs meg, mert nem vagy jós.
2024. márc. 1. 18:13
 35/50 anonim ***** válasza:
68%

34, de a kapcsolatban benne vagy és ismered a párodat, tehát tudod (vagy tudnod kellene), mit szól egy ilyen beszóláshoz.

Pont ez a kapcsolat, akármilyen kapcsolat lényege. Hogy ismerem a másikat, és ezért tudom, adott dologra mit szólna a párom, az anyám, a tesóm, ez a barátom, az a barátom, stb.

2024. márc. 1. 20:14
 36/50 anonim ***** válasza:
12%

#35 A kapcsolat nem arról szól, hogy egy hibát nem vétő gondolatolvasó vagy, hiába hazudod ezt.

Ha valamit először mondasz egy adott formában, akkor nem tudod a reakciót előre, max feltételezel valamit, amibe benne van a lehetőség, hogy tévedsz.

És ha valamit már mondtál 99 alkalommal, és minden alkalommal pozitív reakciót váltott ki, akkor nem gondolsz arra, hogy a 100. alkalommal kiakad a másik

2024. márc. 1. 20:54
 37/50 anonim ***** válasza:
68%
Pontosan az a baj, hogy egyesek olyan rohadt lusták a párkapcsolatban, hogy gondolatolvasásnak veszik azt, hogy figyelnek a másikra. Innentől ugye nem a te felelősséged semmi, nem a te hibád, nem kell se változtatni, se bocsánatot kérni, csak szidni a másikat.
2024. márc. 1. 22:01
 38/50 anonim ***** válasza:
11%

#37 Te amúgy direkt játszod a hülyét? Feltűnően csak az első mondataimra reagálsz, mert azt kiragadva alá tudod támasztani az agymenésed, a felhozott példákat meg öncélúan ignorálod. Gondolom te még mindig a fröcsögős nyomorult vagy, az tolta végig ezt a szövegből részletkiragadós-egy mondatra beleprojektálós vonalat.

Mellesleg ha a kérdésnél maradunk, azt már tudjuk, hogy a kérdező kérdezte a barátnőjétől, hogy mi a baj, meg akarta beszélni, bocsánatot kért, stb.

2024. márc. 1. 22:11
 39/50 A kérdező kommentje:

A kérdéseidre:

"Kicsit bővebben kifejtenéd, hogy mi volt az elhangzottak kontextusa? Mit csináltatok közben, mint mondtál még ezen kívül? Máskor bókolsz neki? Milyen gyakran, hogyan? Csak szexuális jellegűek azok a bókok?"

Persze, bókolok neki máskor/máshogy is. Mindig mondom neki, hogy gyönyörű, szép, csinos, dögös, aranyos, kedves, stb. (És így is gondolom, még mielőtt a rosszindulatú kommentelő, mint eddig mindent, ezt is kiforgatná.) Ha kettesben vagyunk még meg is puszilgatom a bókok mellé.

Alapból, amikor zajlott a beszélgetés, akkor az közvetlenül szex után történt, kis összebújás, simogatások még zuhanyzás előtt, meg ilyenek, gondolom nem kell jobban részleteznem. Mondtam neki, hogy imádom őt, csodálatos, örülök, hogy az elmúlt pár hónapban sokkal többet mosolyog, jó ennyire boldognak látni, csodaszép, ő meg erre hozta szóba azt, hogy hát ő amúgy már tökre nem úgy néz ki, mint amikor összejöttünk. És erről kérdezte meg, hogy mit gondolok. Én meg erre mondtam azt, hogy látom rajta, hogy boldogabb, elégedett(ebb) magával, nyilván sokkal vonzóbb felszabadultabban, szinte ragyog, ki van virulva, meg egyébként is nagyon csinos, vonzó, formás, odavagyok érte. Ő meg kifejezetten erre kérdezte meg, hogy ki tudnék-e emelni valamit, ami változott rajta és nagyon tetszik nekem. Én erre mondtam azt, amit a kérdésemben a probléma forrásának jelöltem meg.

"Miben tért el a barátnőd viselkedése aközött, amikor még nagyon vékony volt, és aközött, ami a megjegyzésed előtt volt?"

Hát, amikor még nagyon vékony volt, akkor mindig bővebb, sötét ruhákat öltözött, inkább fiúsabb volt a stílusa, otthonült, ha meg mégsem, akkor baráti összejövetelen igyekezett csendben lenni, kevesebbet mosolygott, leginkább ilyenek. Aztán elkezdett társaságban is nyitottabb lenni, felvesz csinosabb ruhákat, mosolyog, sokkal kezdeményezőbb. Legalábbis a megjegyzésemig az volt.

"Történt vele mostanában valami, ami miatt rosszul érezheti magát? Biztos vagy benne, hogy a leírt megjegyzés volt a baj, nem valami más a beszélgetésből, ne adj isten, valami beszélgetéstől független dolog, amitől rosszul érzi magát?"

Találkozott a megjegyzést követő másnapon pár családtagjával, akikkel nincs jóban, nem is nagyon tart velük kapcsolatot. Nem akart beszélni a találkozó részleteiről. Lehet történt vele valami akkor, eddig kevés olyan eset volt, hogy nem rossz hangulatban jött haza egy ilyen találkozóról. Tbh nem tudom biztosan, hogy az-e a baj, amit mondtam, vagy a családja. Közvetlen utána nem kezdett furán viselkedni, csak másnap. Amikor bocsánatot kértem, akkor azt mondta, hogy nem bántottam meg semmivel, ha kérdezem azt állítja, hogy nem mondtam neki semmi rosszat.

AZUTÁN a bóknak szánt megjegyzés után kezdte takargatni magát, előtte nem viselkedett így. (Ezt az infót immáron századjára is ajánlom a bszatlan 3,14csa figyelmébe, aki folyamatosan kiforgatja a szavaimat) Ezt a változást a beszélgetéshez képest másnap késő délután vettem észre. Aznap, amikor megtörtént a beszélgetés, este semmi gond nem volt, együtt tusoltunk, nem takargatta magát. Reggel én korábban keltem, csináltam kettőnknek reggelit, meg neki kávét, szóval nem voltam bent a szobában, amikor öltözött. Reggeli után egy kicsit ölelgettem a kanapén, minden tök oké volt, majd elvonultam a másik szobába egyedül a határidős melót végezni, ő meg utána ment el a találkozóra. Aztán úgy délután kezdtek nem stimmelni a dolgok. Lényegében azt már a fő kérdésben is kifejtettem.

2024. márc. 2. 02:03
 40/50 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező semmi rosszat nem mondott a barátnőjének. Ugyanebben a helyzetben vagyok mint a lány, ezért hátha tudok olyan tanácsot adni, hogy mit akarhat hallani 😉 Mivel a vékonysághoz van szokva, a “van rajta mit fogni” kijelentést nem pozitív dologgal társítja hanem a hízással, és hirtelen nem érzi magát jól a bőrében. Szerintem annyit mondj neki hogy te mindenhogy nagyon szexinek találod, akkor is ugyanúgy tetszett, mint most. A vágy nem változik attól, hogy valaki egészséges határokon belül éppen 10 kilóval több, vagy kevesebb.

Kérdező, én alapvetően nagyon vékony vagyok, mindig is így éreztem jól magam annak ellenére, hogy amúgy látom mennyivel előnyösebb amikor van rajtam plusz 5 kiló. Tudom, hogy a férjem jobban szereti amikor nem vagyok gebe, de tapintatos és a fentebb említetteket mondta és nagyon jól esett.

2024. márc. 5. 08:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!