Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szégyenlős lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szégyenlős lett előttem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy rövidebb beszélgetésünk, azóta mintha takargatná magát, pedig semmi rosszat nem mondtam szerintem.

Annyi a háttérsztori, hogy egy stresszesebb időszakában ismertem meg, akkor nagyon vékonyabb volt, mert a stressz meg az időhiány miatt kevesebbet evett, a doki szerint is problémás volt ez, meg amúgy neki se tetszett egyébként viszont azóta helyreállt minden, nyilván vissza is ment rá az a pár kiló. Ő tökre örül ennek, jobban van, jobban tetszik magának, stb. Megjegyzem, nem, nem lett túlsúlyos, még mielőtt felmerülne, ugyanis itt mindig azt vizionálják az ilyen témáknál, ahogy elnézem.

És szóbahozta, hogy így tetszik-e nekem, ugyanis nem így ismertem meg. Mondtam neki, hogy persze, jó látni, hogy örül, jobban van, tetszik magának, sokkal magabiztosabb, stb. Viszont hát így nagyon akarta, hogy mondjak valami olyat is, ami úgy konkrétan tetszik nekem rajta külsőleg, azon kívül, hogy jobban van. Mondtam olyat, hogy így jobb markolászni itt-ott, meg tetszik, hogy szex közben jobban pattognak a mellei. Azt hiszem ez a két megjegyzés váltotta ki belőle a szégyenlősséget, mert az ilyesmikben fura. Zavarban van, ha simogatom a combjait, ha összebújva filmet nézünk mondjuk, meg azóta mintha a szexben is szégyenlősebb lenne, nem akar felül lenni, vagy ha mégis, akkor minimum melltartóban, meg egyébként is, vagy épp kézzel fogja a melleit, hogy ne annyira mozogjanak. Ja, meg reggelente nekem hátat fordítva öltözik, ami eddig nem volt jellemző rá.

2024. febr. 22. 20:21
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
52%
Érthető, mivel nem igazán mondtál semmi pozitívat, most azt gondolja, hogy nem igazán tetszel neki. Ha tetszik, akkor dicserd, fejezd ki.
2024. febr. 22. 20:30
 2/50 anonim ***** válasza:
28%
Ezekk jó bókok voltak minden pasi szereti ha a csaj mellei szépen mozognak mikor lovagol. Nyugtasd meg hogy minden rendben van vele :)
2024. febr. 22. 21:07
 3/50 A kérdező kommentje:
#1 Az nem pozitív, hogy magabiztosabb lett, szinte ragyok? Meg az, hogy amúgy rohadt dögös, mert...? Mi ezekkel a baj...? Konkrétan mi rosszat mondtam?
2024. febr. 22. 21:12
 4/50 anonim ***** válasza:
32%
Elismerted, hogy hízott. Ez elég is volt neki, mert őt valószínűleg zavarja, és ki akarta csalni belőled, hogy te is olyannak látod-e, mint ő magát. Te meg besétáltál a csapdába. Érzékeny téma ez. Mondd azt neki, hogy neked ő tökéletes, de nehogy ragozd, hogy az a pár kiló zsír milyen jó.
2024. febr. 22. 21:55
 5/50 A kérdező kommentje:
#4 Dehát hónapok óta azt mondta, hogy hízni szeretne, meg az egészségének se volt túl jó előtte.
2024. febr. 22. 22:03
 6/50 anonim ***** válasza:
63%

Önbizalom-hiány ilyen mértékben már nagyon gáz.

Én rákérdeznék nyíltan, hogy mit szégyenlősködik előttem, de ha hosszabb távon ilyen az önbizalma (és a felfogása, mert te pozitív dolgokat mondtál neki), akkor ez a kapcsolat felejtős lenne.

2024. febr. 22. 22:12
 7/50 anonim ***** válasza:
2%
Hiába pontoztok le, magam is megcsináltam pontosan ugyanezt, és még egy pár nő rajtam kívül.
2024. febr. 22. 22:16
 8/50 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj, ti húgyagyúak, hogy csak arra tudtok gondolni, hogy csöcs-segg.

"Tetszik, hogy azóta többet mosolyogsz."

Fuh, de nehéz, ugye?

Ehelyett... "Jól ugrál a csöcsöd, ahogy baszlak, hööö."

2024. febr. 22. 22:22
 9/50 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon sokszor van ugy hogy a ferjemnek mondok valamit es neki nem ugy megy at.. akar egy hangnem miatt ami veletlen van eszre se veszem magamon.. es utana megbeszeljuk es elmondom neki hogy nem ugy gondoltam es nem is szerettem volna olyan hangnembe mondani de lehet faradt vagyok es azert lejtett ugy a hangom :) es mindig tisztazodik :) nem tul gyakori de az evek alatt volt mar sokszor igy.. es ez forditva is. Szerintem siman egy felre ertes es erdemes lenne ezt tisztazni vele :)
2024. febr. 22. 22:25
 10/50 A kérdező kommentje:
#8 Dehát nem ezzel kezdtem... Ha már ott tart a kérdezgetés, hogy jó, de konkrétan nyaktól lefelé mi tetszik, arra azért nem a mosolya a válasz.
2024. febr. 22. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!