Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szégyenlős lett előttem. Mit tegyek?
Volt egy rövidebb beszélgetésünk, azóta mintha takargatná magát, pedig semmi rosszat nem mondtam szerintem.
Annyi a háttérsztori, hogy egy stresszesebb időszakában ismertem meg, akkor nagyon vékonyabb volt, mert a stressz meg az időhiány miatt kevesebbet evett, a doki szerint is problémás volt ez, meg amúgy neki se tetszett egyébként viszont azóta helyreállt minden, nyilván vissza is ment rá az a pár kiló. Ő tökre örül ennek, jobban van, jobban tetszik magának, stb. Megjegyzem, nem, nem lett túlsúlyos, még mielőtt felmerülne, ugyanis itt mindig azt vizionálják az ilyen témáknál, ahogy elnézem.
És szóbahozta, hogy így tetszik-e nekem, ugyanis nem így ismertem meg. Mondtam neki, hogy persze, jó látni, hogy örül, jobban van, tetszik magának, sokkal magabiztosabb, stb. Viszont hát így nagyon akarta, hogy mondjak valami olyat is, ami úgy konkrétan tetszik nekem rajta külsőleg, azon kívül, hogy jobban van. Mondtam olyat, hogy így jobb markolászni itt-ott, meg tetszik, hogy szex közben jobban pattognak a mellei. Azt hiszem ez a két megjegyzés váltotta ki belőle a szégyenlősséget, mert az ilyesmikben fura. Zavarban van, ha simogatom a combjait, ha összebújva filmet nézünk mondjuk, meg azóta mintha a szexben is szégyenlősebb lenne, nem akar felül lenni, vagy ha mégis, akkor minimum melltartóban, meg egyébként is, vagy épp kézzel fogja a melleit, hogy ne annyira mozogjanak. Ja, meg reggelente nekem hátat fordítva öltözik, ami eddig nem volt jellemző rá.
Önbizalom-hiány ilyen mértékben már nagyon gáz.
Én rákérdeznék nyíltan, hogy mit szégyenlősködik előttem, de ha hosszabb távon ilyen az önbizalma (és a felfogása, mert te pozitív dolgokat mondtál neki), akkor ez a kapcsolat felejtős lenne.
Az a baj, ti húgyagyúak, hogy csak arra tudtok gondolni, hogy csöcs-segg.
"Tetszik, hogy azóta többet mosolyogsz."
Fuh, de nehéz, ugye?
Ehelyett... "Jól ugrál a csöcsöd, ahogy baszlak, hööö."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!