Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen kevésbé szégyenlős előttem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Azt mondja magáról hogy szerinte nem szép a teste, és hiába mondom, hogy gyönyörű, és rosszul látja magát, nagyon szégyenlős. Mit tehetnék?2021. okt. 12. 20:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem érzékeltesd vele hogy mennyire tetszik neked és milyen szépnek találod, megjön majd az önbizalma. El fog telni egy kis időbe, de elfogadja majd magát ne aggódj.
2/5 anonim válasza:
Lépésről lépésre. Előbb a melltartóból vedd ki és dicsérd a kebleit.Azután lépésről lépésre.Menjetek el uszodába és mutasd meg,hogy annál is,annál is,meg annál is szebb vagy.Persze indoklással.Nagyobbak a kebled.Nem nagyobbak,de formásabbak.Nézz egy olyan lányt,aki magasabb nálad egy fejjel,meg olyat is,aki alacsonyabb.Állj mellé,hogy lássa a barátnőd,hogy ez optikailag,nem szerencsés.Majd vele állj a tükörhöz,hogy milyen jól mutattok egymás mellett.
3/5 anonim válasza:
Sokszor kell neki bókolnod, akár csak random, mikor kettesben vagytok. Idővel meg fog nyílni.:)
4/5 anonim válasza:
Indítványozom,hogy a lepontozók,legyenek szívesek érvelni,hogy mi a gond a válaszommal! Köszönöm.Kettes voltam.
5/5 anonim válasza:
#4 Életszerűtlen.
Egyszerűen csak sokat kell bókolni (nem Non-stop, mert akkor elveszíti a varázsát) és türelmesen várni. Esetleg érdemes lehet szóba hozni a saját hibáidat, akár a kelleténél jobban is, hiszen ezáltal azt sugallod neki, hogy te sem vagy tökéletes, nincs mit szégyellnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!