Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon csinos szép 17 éves barátnőm . Csak egy baj van . Többi lent szerintetek?
Majd kinövi.
Vagy végre egyszer dugd meg úgy mint egy férfi, hogy a nevét is elfelejtse ne csak azt, hogy szégyenlős..
Ne mondogasd neki közben, hogy ne legyen szégyenlős.
Inkább tényleg mutasd meg neki, hogy minden porcikaja tetszik, puszilgasd simogasd mindenhol amikor látod, hogy kicsit lazul, nyögdécsel éreztesd vele, hogy neked ez tetszik stb.
Kerdezd meg tole oszinten hogy szerinte jarnal-e szamodra csunya lannyal. (Nyilvan nem) Ezek utan kozold vele hogy legyen szives es ne kerdojelezze meg a dontesedet es hogy szereted stb.
En lany vagyok es amikor egy fiu nekem ezt mondta akkor vegre megertettem. Vagy mondd neki azokat a dolgokat amiket te nem szeretsz magadon hogy rajojjon hogy az emberek magukkal sokkal kritikusabbak es semmi alapja nincs onmagunk becsmerlesenek.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!