Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy nagyon csinos szép 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon csinos szép 17 éves barátnőm . Csak egy baj van . Többi lent szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon csinos szép 17 éves barátnőm . Szép arc szemek Nagy mell szép száj feszes formás popsi . De ő úgy érzi hogy csúnya hiába mondom neki hogy nem . Szex közben is csak szégyenlősködik ami miatt nem élvezi a dolgot . Pedig nekem nagyon bejön és még ígyse érti meg letérdeltem szinte elé és úgy mondtam de értsd meg hogy gyönyörű vagy kicsit sem csúnya és nem hiszi el . Mit tegyek hogy ne legyen előttem szégyenlős és élvezze a szexet? 17/F

2018. máj. 8. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Majd kinövi.

Vagy végre egyszer dugd meg úgy mint egy férfi, hogy a nevét is elfelejtse ne csak azt, hogy szégyenlős..

2018. máj. 8. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan hitted? Hogy erre lehet választ adni? Hát jöjj rá magad . 17 éves vagy szent isten 1 év múlva lennél felnőtt tanulj már magadtól
2018. máj. 8. 17:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Dugom rendesen nyög harapja a száját stb. Élvezi de nem élvez el sehogy sem kérdeztem rosszul csinálom e vagy ilyesmi és azt válaszolta szégyenli a testét és azt is hogy nyögdécsel .. pedig szépen nyög nem is csúnyán izgató de szégyenli azt is..
2018. máj. 8. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne mondogasd neki közben, hogy ne legyen szégyenlős.

Inkább tényleg mutasd meg neki, hogy minden porcikaja tetszik, puszilgasd simogasd mindenhol amikor látod, hogy kicsit lazul, nyögdécsel éreztesd vele, hogy neked ez tetszik stb.

2018. máj. 8. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
ne dicsekedj mert nem leszünk jóban....
2018. máj. 8. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy lánynak sose mondd azt, hogy nem csúnya. Dicsérd szép szavakkal azt, ami tetszik benne. Ha tetszik a szeme, mondd neki, hogy tetszenek a szemei. Ha tetszik a mosolya, akkor dicsérd azt, amikor mosolyog. Amikor épp csúnyának nevezi magát, akkor ne állj meg a gyönyörűnél, részletezd, hogy mi tetszik benne. Emellett fontos, hogy ne csak ilyenkor, hanem a mindennapokban is bókolj, de ne csak egy dolgot ismételj neki.
2018. máj. 8. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindene tetszik . Szoktam dícsérni és az a válasza nem is mert hogy csúnya..
2018. máj. 9. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor ne csak mondd, hanem éreztesd is vele, hogy tényleg szép.
2018. máj. 9. 15:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt meg hogy ? Éreztetem vele hogy szeretem oké de azt hogy kell hogy szép?
2018. máj. 9. 19:01
 10/10 anonim válasza:
86%

Kerdezd meg tole oszinten hogy szerinte jarnal-e szamodra csunya lannyal. (Nyilvan nem) Ezek utan kozold vele hogy legyen szives es ne kerdojelezze meg a dontesedet es hogy szereted stb.

En lany vagyok es amikor egy fiu nekem ezt mondta akkor vegre megertettem. Vagy mondd neki azokat a dolgokat amiket te nem szeretsz magadon hogy rajojjon hogy az emberek magukkal sokkal kritikusabbak es semmi alapja nincs onmagunk becsmerlesenek.

18/l

2018. máj. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!