Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit fondoltok arról a lányról aki csendes (alig szól valakihez) de szép és csinos. (? )
Figyelt kérdés
Köszi a b válaszokat előre is.:)2017. jún. 16. 18:56
1/13 A kérdező kommentje:
*gondoltok
2017. jún. 16. 19:01
2/13 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen lányok, szimpatikusak. Szeretem ha annak ellenére, hogy amúgy csendesek tudok velük beszélgetni és megnyílnak kicsit.
3/13 anonim válasza:
Ha emellett értelmes, és tartalmasan lehet vele beszélgetni kettesben, akkor az ideálképbe illik. :) Viszont ha suta és ugyanúgy nem tud véleményt alkotni, mint a viháncoló tömeglányok, akkor nem fogom sokkal többe nézni.
5/13 anonim válasza:
És hány éves ez a lány? :)
Nekem személy szerint bejön ez a típus.^^
7/13 anonim válasza:
Mit kellene gondolni? Csendes és csinos, ennél többet nem. Aki most azt írja hogy álomnő meg az ilyen lányok jönnek be annak a csinos rész keltette fel a figyelmét. Én azt gondolom, hogy ebből nem derül ki semmi, ha megismered akkor lehet valamilyen véleményt formálni. Persze ha csendes és ráadásul csinos is az jó alap, de még önmagában kevés.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ^^
15/L vagyok :)
2017. jún. 17. 07:54
10/13 anonim válasza:
Attól függ hogy normális-e mert most attól hogy csendes attól még lehet hogy buta mint a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!