Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyámék szekálnak hogy miért nincs barátnőm! Mit Tegyek?
Anyám és Apám elkezdtek Ebéd közbe érdeklődni hogy miért nincs barátnőm. Őszintén mondva erre egyszerű a válasz, A suli ahova járok 95%-ban fiúk járnak és ott se vagyok túl "népszerű"/"Menő Csávó". A városban nincs sok hely Bulizásokhoz, de nem is szeretem a bulikat. Itt jön a személyes problémám 2. része, szépszóval fogalmazva nem vagyok egy gyáva típus, de amint egy !ISMERETLEN! ellenkező neművel kell beszélnem, Mint akit leszurnak éppen. Meg se merek mukkanni, ha mégis dadogok. Plusz eléggé gyatra egy önbizalmam van, és mindig visszariadok a ritka alkalmak esetén azzal az indokkal hogy "áhh túl szép lány, Nem érdemelném meg, és hogy ha vissza utasítana biztos hogy cikizve lennék a suliban, mert hogy bepróbálkoztam nála...
18/f -> igen tudom felnőhetnék igazán, de valahogy nem tudok mit tenni... :/
Ne a szüleid döntsék el hogy van e vagy nincs
Hanem te döntsd el
Hidd el,ha igazán készen állsz betoppan a szerelmed az életedbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!