Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős előttem a barátnőm. Tudok valamit tenni?
Olvastam már itt hasonló kérdéseket, de fiú szemszögből nem igen találtam.
Szóval a lényeg, hogy mindamellett, hogy tökre szeretem, sok időt töltünk is együtt, minden patika LENNE. Jól működünk együtt már 5 hónapja, de amikor át kell öltözni mondjuk mert el szeretnénk menni kajálni, akkor fogja magát és átmegy egy másik szobába, hogy átöltözzön. Én előtte tök simán megteszem ezt, de neki ez abszolúte nem megy. Beszéltünk már erről még 2-3 hónapja,és annyinál maradtunk, hogy ő igyekezni fog és el fog múlni csak idő kell neki. Én meg mondtam hogy türelmes leszek és ideig jól is ment, de egyre rosszabb, tegnap is volt egy hasonló , tényleg csak egy nadrágot meg egy pólót kellett átvennie, de fogta magát és átment, csak annyit mondtam neki viccesen, hogy itt hagysz??
Aztán meg nagyon rossz kedvem volt emiatt. Úgy érzem magam sokszor mintha én egy perverz lennék közbe meg amúgy tudom hogy tök alap dolog, hogy ha lássuk egymást fehérneműbe, tovább már nem megyek.
Rosszul érzem magam emiatt, hogy ez a helyzet, és nem látom a végét, hogy mikor javulna meg, szakítani nagyon nem szeretnék, mert szeretem, de azt is tudom hogy ez így nem normális.
18 vagyok ő másfél évvel fiatalabb.
Nem akarsz szakítani vele emiatt- még szép!
Fiatal még, szerintem se öltözzön át előtted még.
De van, aki a fürdőben öltözik - követni nem kell.
Szerintem amíg a csókolózáson kívül nem történik köztetek semmi testi dolog, ez így kiiiiinda normális. Mármint furcsának mondható persze, hogy a saját barátja előtt nem akar/mer fehérneműben mutatkozni, de másrészről valamilyen szinten érthető is, hiszen még nem voltatok ilyen helyzetben, nem jön neki természetesen, hogy ruha nélkül legyetek egymás előtt.
Nagyjából biztos vagyok benne, hogy ha lesz majd köztetek bármiféle szexuális dolog, utána más lesz a helyzet.
Nagyon figyelmes tőled, hogy türelmes vagy vele, és nem erőltetsz semmit, de próbálj meg vele beszélgetni erről. Azzal nincs semmi baj, sőt, tök fontos gyakran megbeszélni, főleg a kapcsolat elején, hogy ki mivel komfortos, meddig szeretnétek elmenni, stb. A barátnőd lehet, hogy nagyon szégyellős, vagy lehet ezer más oka annak, hogy várni szeretne mindenfajta testiséggel, de az nem árt, ha ezt megbeszélitek. Ha nyíltan tudtok erről kommunikálni, az sokat segít majd neked is, hiszen könnyebben megérted majd a helyzetét, és ezáltal könnyebb lesz kivárni, amíg készen áll.
szerintem az, hog nem akar szexelni, az teljesen oké, akkor is, ha te nagyon szeretnél és ezértkicsit kínos
azt is valahogy meg kell érteni, hogy nem akar előtted átöltözni, de nem tudom, lehe attól fél, hogy akkor szex lesz belőle? Mindegy, megértem hogy nekec ez egy kínos helyzet, de mégis igyekezz megértő lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!