Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú hajú, introvertált, szégyenlős srác hol ismerkedjen?
Szóval, hosszú lófarokban hordom a hajam (Nem tudom csak lehet ez is gond :D)
És eléggé "szégyenlős" vagyok, tehát,nem vagyok az a lazán odamegyek a csajhoz típus és társaságom sincs nagyon. Koncerteken gondolkoztam,csak valami nyugisabb kéne, meg akkor is bátorságot venni.
Amúgy,mikor már megismerkedem valakivel nincs gond, kis csoportban, kettesben nagyon megnyílok,meg ha valakivel összejön ragaszkodós vagyok és mindenben segítem és vidámítom :D Csak a megismerkedés gond. 20/Fiú
(Ugyan itt barátnőt keresek :P)
Tudom, a kérdés végét csak poénnak írtam oda :D
Az lenne a baj,hogy egyedül kéne mennem mert nem nagyon tudok rávenni senkit :/
Ha állod a piát meg ha olyan messze vagy netalántán az utat akkor én elmegyek veled! :D összeszedünk neked valakit aztán hawai dj!
Viccet félretéve nem tudod magad rávenni hogy legyél lazább,haverkodós? :/ az sokat dobna azon összeszedj valakit :D veszteni semmit se vesztesz! Bulikba csak nyerhetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!