Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék ilyen srácot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ilyen srácot?

Figyelt kérdés

Egyszerűen a környezetemben nincs ilyen, pedig szerintem nincsenek annyira nagy "elvárásaim"...:(

Szóóval

Szerintetek milyen helyeken lehetne találni lehetőleg könyvmoly (vagy legalább könyvkedvelő), introvertált fiút?

Az is a baj, hogy a korombeliek többségénél magasabb vagyok (174)... :/

Szórakozóhelyek kizárva, könyvtár pedig ismerkedéshez nem a legjobb választás. Utcán leszólítani nem merek senkit, nem vagyok olyan lány, akivel annyira szívesen beszélgetne bárki szerintem, sőt...:D

Debrecenben vagy környékén.

Valami ötlet? Esetleg van olyan program/rendezvény, ahol több ilyen emberke fordul meg?

(nem kérek kanos huszonévesektől privát üzeneteket :D)

14l (, de inkább a 14-18 körüli korosztály, mert nem sokára 15 leszek)

2017. júl. 22. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd jön, amikor nem számítasz rá :)
2017. júl. 22. 19:44
 2/7 anonim válasza:
Én írtam privátban én 15 vagyok remélem megfelel amit írtam de amúgy az előző válasz adónak is igaza van majd jon amikor nem számítasz rá!:)
2017. júl. 22. 19:48
 3/7 I noor Y ***** válasza:
Menj konyvtarba
2017. júl. 22. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok könyvmoly, de eléggé introvertált vagyok. 16F
2017. júl. 22. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Mégis miért ne felelne meg a könyvtár?

Biztos hogy lesz mivel hozzá szóljál.

Kérdezheted hogy mit olvas ő éppen,

És onnan megy az ismerkedés szépen.

2017. júl. 22. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:

#1: tudoom, de azért mégis jobb lenne, ha lenne néhány hozzám hasonló ismerősöm :c

#5: könyvtárban beszélgetni nem nagyon lehet/illik, elvégre oda olvasni megy az ember...:/

2017. júl. 22. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon elkeseredett vagy, akkor érdemes lehet könyvtárban próbálkozni( igaz, ahogy írtad, nem éppen erre való:) ). Ha most leszel kilencedikes, akkor az új sulidban is találhatsz könyvmoly srácokat. Esetleg egy könyvbemutatón(bár itt kevesebb rá az esély), vagy dedikáláson találhatsz valakit.

Ha nem Zalában laknék, akkor írnék privátba, de ez van, azért sok szerencsét ;)

2017. júl. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!