Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős előttem a barátnőm. Tudok valamit tenni?
Olvastam már itt hasonló kérdéseket, de fiú szemszögből nem igen találtam.
Szóval a lényeg, hogy mindamellett, hogy tökre szeretem, sok időt töltünk is együtt, minden patika LENNE. Jól működünk együtt már 5 hónapja, de amikor át kell öltözni mondjuk mert el szeretnénk menni kajálni, akkor fogja magát és átmegy egy másik szobába, hogy átöltözzön. Én előtte tök simán megteszem ezt, de neki ez abszolúte nem megy. Beszéltünk már erről még 2-3 hónapja,és annyinál maradtunk, hogy ő igyekezni fog és el fog múlni csak idő kell neki. Én meg mondtam hogy türelmes leszek és ideig jól is ment, de egyre rosszabb, tegnap is volt egy hasonló , tényleg csak egy nadrágot meg egy pólót kellett átvennie, de fogta magát és átment, csak annyit mondtam neki viccesen, hogy itt hagysz??
Aztán meg nagyon rossz kedvem volt emiatt. Úgy érzem magam sokszor mintha én egy perverz lennék közbe meg amúgy tudom hogy tök alap dolog, hogy ha lássuk egymást fehérneműbe, tovább már nem megyek.
Rosszul érzem magam emiatt, hogy ez a helyzet, és nem látom a végét, hogy mikor javulna meg, szakítani nagyon nem szeretnék, mert szeretem, de azt is tudom hogy ez így nem normális.
18 vagyok ő másfél évvel fiatalabb.
Ha te 18 vagy, a csaj meg másfél évvel fiatalabb, akkor még elég fiatalka a csaj, lehet hogy még szűz is. Szűzként nekem sem volt nagy bátorságom átöltözni a barátom előtt, szimplán azért mert ő lett volna az első pasi aki fehérneműben lát. Ehhez még hozzájött az, hogy ő már volt lánnyal, látott már női testet, és mivel nekem amúgyis kicsi volt akkoriban az önbizalmam, féltem hogy ha képzeletben összehasonlít az egyik exével, akkor én jövök ki szarul. Ezzel azt akartam mondani, hogy lehet a barátnőd is eléggé szégyenlős. Szerintem ezt úgy lehetne feloldani, hogy pl csókolózás, meg kicsit felhevült hangulat közben először csak a pólója alatt simogatod, aztán kicsit feljebb tolod neki, majd leveszed. És ezt így szépen fokozatosan, addig amíg látod hogy őt nem zavarja.
Fun fact:néha mikor megyünk el a barátommal, én is bemegyek a fürdőbe átöltözni, hiába látjuk egymást rendszeresen meztelenül. Én általában a fürdőben öltözködöm, szóval hiába van ott a barátom, simán csak megszokásból, anélkül hogy észrevenném bemegyek oda öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!