Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szégyenlős lett előttem. Mit tegyek?
Volt egy rövidebb beszélgetésünk, azóta mintha takargatná magát, pedig semmi rosszat nem mondtam szerintem.
Annyi a háttérsztori, hogy egy stresszesebb időszakában ismertem meg, akkor nagyon vékonyabb volt, mert a stressz meg az időhiány miatt kevesebbet evett, a doki szerint is problémás volt ez, meg amúgy neki se tetszett egyébként viszont azóta helyreállt minden, nyilván vissza is ment rá az a pár kiló. Ő tökre örül ennek, jobban van, jobban tetszik magának, stb. Megjegyzem, nem, nem lett túlsúlyos, még mielőtt felmerülne, ugyanis itt mindig azt vizionálják az ilyen témáknál, ahogy elnézem.
És szóbahozta, hogy így tetszik-e nekem, ugyanis nem így ismertem meg. Mondtam neki, hogy persze, jó látni, hogy örül, jobban van, tetszik magának, sokkal magabiztosabb, stb. Viszont hát így nagyon akarta, hogy mondjak valami olyat is, ami úgy konkrétan tetszik nekem rajta külsőleg, azon kívül, hogy jobban van. Mondtam olyat, hogy így jobb markolászni itt-ott, meg tetszik, hogy szex közben jobban pattognak a mellei. Azt hiszem ez a két megjegyzés váltotta ki belőle a szégyenlősséget, mert az ilyesmikben fura. Zavarban van, ha simogatom a combjait, ha összebújva filmet nézünk mondjuk, meg azóta mintha a szexben is szégyenlősebb lenne, nem akar felül lenni, vagy ha mégis, akkor minimum melltartóban, meg egyébként is, vagy épp kézzel fogja a melleit, hogy ne annyira mozogjanak. Ja, meg reggelente nekem hátat fordítva öltözik, ami eddig nem volt jellemző rá.
10, aha, persze, nyaktól lefele kérte... ne nézz már mindenkit hülyének.
Olyan szánalmasok ezek utólagos szerkesztgetések.
#12 Az nem utólagos szerkesztgetés, hogy úgy teszel, mintha azzal kezdtem volna, hogy "csöcs meg segg", miközben már a fő kérdésben úgy kezdtem "Mondtam neki, hogy persze, jó látni, hogy örül, jobban van, tetszik magának, sokkal magabiztosabb, stb." A további komment inkább pontosítás, meg bővebb részletek a gyengébbek kedvéért.
Mondjuk lehet velem van a baj, de ha én úgy kezdeném a beszélgetést a párommal, hogy a testem változásairól beszéljünk, akkor nem az érdekelne elsősorban, hogy a mosolyom, ami maximum a gyakoriságában változók hanem minden más, amivel én eddig elégedetlen voltam, de mostmár nekem tetszik, az tetszik-e neki.
Mondd már meg, drága Bástya, miért nem kérdezed meg a barátnődet erről?
Látod itt a válaszokon, hogy mindenki máskeppen értelmezi a leírtakat.
Mi lenne, kinyitnád a szádat, és azt a személyt kérdeznéd, akit valamivel megbántottál?
Én nem tudom, hogy min sértődött meg, de nem is ezt kérdezed, hanem hogy mit tegyél. Arra fent a válasz.
"Mondtam olyat, hogy így jobb markolászni itt-ott, meg tetszik, hogy szex közben jobban pattognak a mellei. Azt hiszem ez a két megjegyzés váltotta ki belőle a szégyenlősséget..."
Az a szitu drága bogaram, hogy még jobban lenyomod a maradék önbizalmát a kommentjeiddel.
Nincs alapjáraton önbizalma ez tény és való, de mint írtam rápakolsz arra a képzeletbeli lapátra.
Azt várta, hogy másképpen dicsérd meg. Őszintén szólva full tiszteletlen megjegyzés hagyta el a pofádat. Helyében kivágtalak volna, mint a macsekot kakikálni.
Ahogyan te nyilvánultál meg egyáltalán nem szép dolog.
Most emiatt még jobban szorong, nem érzi magát jól a bőrében, de van olyan buta sajnos, hogy még veled van. Reménykedem, hogy észhez tér és lepattint örökre.
Miért kell olyan csúnya módon kifejezni magad egy olyan személyhez, akit ELVILEG szeretsz & tisztelsz te primitív undorító lény?
Te neked tetszene hogyha fordított esetben azt mondta volna neked, hogy:
"Jó, hogy végre nem nyomnak a csontjaid, végre fel tudsz emelni, nem szakadsz meg közben!" ?
Gondolkodj már egy kicsit.
Kérj tőle elnézést és ha legalább tiszteled akkor többet soha ne hagyja el a pofád hasonló komment!
Szívesen köcsög! (:
Pontozzatok szét (a kérdezővel együtt) ha jólesik, de ha annyira tudnád kérdező hogy milyen ember is ő és annyira szeretnéd és megbecsülnéd olyasmit nem mondtál volna!!!
” Az nem utólagos szerkesztgetés, hogy úgy teszel, mintha azzal kezdtem volna, hogy "csöcs meg segg", miközben már a fő kérdésben úgy kezdtem "Mondtam neki, hogy persze, jó látni, hogy örül, jobban van, tetszik magának, sokkal magabiztosabb, stb." ”
“Azt hiszem ez a két megjegyzés váltotta ki belőle a szégyenlősséget, mert az ilyesmikben fura.”
Te magad írtad, mert TUDOD te szemétláda, hogy egyáltalán nincs rendben az önbizalma!
Miért nem lehetett azt mondani, hogy tetszenek a combjai, a vonalai? Miért kell olyasmit, hogy de fasza amikor pattognak a csöcsei? Most ő azt hiszi, hogy dagadt disznó akin lötyög a háj amikor dugod minden milyen pózban!
A hátsója, a mellei, a derekán a nem létező úszógumi te idióta!
Mindig fura volt, tudod és mégis mondtad!
Testkép zavara van az önbizalomhiánya miatt. Lehet anorexiás, bulímiás lesz és te is tehetsz majd róla!
Önértékelési zavarokkal küzdő embernek nem mondasz olyasmit hanem biztatod, megdicséred NORMÁLIS MÓDON!
Egy igazi ösztönlény, érzéketlen f@szkalap vagy.
Ez az igazság.
Eléggé buta, hogy még melletted van.
Tessék igenis bocsánatot kérni és nem még jobban elásni az emberi méltóságát.
#17 Ezt már százszor elmondtam a többi kommentekben, de akkor mégegyszer, hátha: máshogy is megdicsértem, nem azzal a megjegyzéssel kezdtem. Csak kiemeltem itt egy részletet a beszélgetésből, ami szerintem a problémát okozta, de nem csak ennyi hangzott el. Még csak a beszélgetés körülményeit se részleteztem....
Nem gondolnám, hogy megérdemlem a "primitív undorító lény" és a "szívtelen köcsög" jelzőket, csak azért, mert valami, amit bóknak szántam, nem jól sült el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!