Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb megoldás hogy a barátnőm ne legyen elöttem szégyenlős esetleg félénk? (17F) (17L) 9hónapja vagyunk együtt.
Győzködheted,hogy neked tetszik ahogy van,szép és szexi...stb. de ha szégyenlős,akkor az csak rajta múlik,hogy mikor tudja előtted levetni a gátlásait.
23L
huzd magadhoz,legyen veletek szembe tükör,öltöztesd le (te is) és mutogasd meg neki,h melyik testrészében mit imádsz...utána kérdezd meg h mi az amit nem szeret neked megmutatni,miért szégyellős...
nálunk ez bevált,bár a nemek forditva voltak,én tudom magamtol is az értékeimet
22/L
nahát... :) nekem is volt hasonló problémám... amikor először együtt voltunk... nagyon gátlásos volt. ami nembaj... csak nekem furcsa volt mert én gátlástalan vagyok. :)
én kb mindíg amikor lehetőségem van rá... de akor is amikor am nincs zavarbahozom... leszedegetem róla valamijét.. ha nálunk vagyunk a ruháit.. najó nem kell durvára gondolni.. csak szenvedélyesre... :) azóta sokkal természetesebben viselkedik mellettem... lehet h rájött h ugysem marad rajta sokáig a ruha.. :D
na jó szórakozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!