Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év alatt a párom humoros emberből nagyon komoly lett. Tartsak ki vagy mi a megoldás?
25 volt mikor megismertem, nagyon okos, szórakoztató személyiség volt. Akkoriban még tanult, de ahogy elkezte a mukáját, kezdett megkomolyodni. De ezt ne pozitívumként értsétek. Korábban is komoly volt. Úgy kell értelni, hogy a szellemes, szórakoztató énje tűnt el. Úgy érzem magam mellette, mintha 50 évesek lennénk. Még nem szóltam neki, de egy ideje zavar.
Ebből mi lesz szerintetek?
#20: "Neked nincs fogalmad arról mitol lesz egy életuntnak életkedve."
Nem fogalmam sincs, hanem NEM ÉRDEKEL.
"Persze ki lehet lépni beszelni zsarolni fejen is állni,"
Még egyszer: ez részemről nem zsarolás lenne. Hanem megállapítanám, hogy nem egy ligában játszunk, és ezért én távozok. Nem feltételeket támasztanék vele szemben, hanem ha LÁTNÁM RAJTA (már jóval azelőtt, hogy ő egyáltalán meg tudná fogalmazni), hogy ő erre képtelen, akkor viszlát.
"Attol még nem lesz életkedve. csupán mert ez nem így működik, ezen egyszerű okon. Hanem teljesen másképp."
Ez már az ő magánügye, oldja meg, ha tudja, erre én már egy bitnyi gondolati energiát sem pazarolnék, köszi.
"Nem kötelessége embereket mentegetni senkinek."
Nagy fejlődés, hogy végre eljutottál idáig. Gratulálok!
Te csak arrol.papolsz hogy kilépsz. A te tanácsod tehát beszelj vele ha nem valtozik nyitva az ajto.
En csak annyiban akartam árnyalni az egészet hogy amugy igy senki nem is fog változni, de mindegy.
#22: "En csak annyiban akartam árnyalni az egészet hogy amugy igy senki nem is fog változni, de mindegy."
Akkor ezek szerint én egy olyan utolsó esélyt adnék az illetőnek, amit ő (a te fenti idézeted alapján) egyáltalán nem érdemel meg.
Te nem vagy képes felfogni azt mi zajlik a másikban. Az életuntság pont nem az hogy majd bevillan vmi az agyában hogy ja röhögjek már egyet tényleg.
(Vagy akármilyen fásultság vágycsökkenés vagy depresszió vagy akik a szexet unják vagy a családból van elegük barmire kivetithető)
#24: "Te nem vagy képes felfogni azt mi zajlik a másikban."
Még egyszer, mert tényleg nehéz a felfogásod: el sem jutok odáig, mert alapból NEM ÉRDEKEL.
Nem is kell hogy érdekeljen. Ezt már lebeszéltuk. Te az vagy aki szól es kilép.
Erre reagáltam is, hogy változást igy nem is lehet várni sem.
Kérdező tehàt megvan a válaszok válasza, dobd ki.
Menthetetlen az ürge úgyis.
#24: "Vagy akármilyen fásultság vágycsökkenés vagy depresszió vagy akik a szexet unják vagy a családból van elegük barmire kivetithető"
De aki ilyen, az minek van kapcsolatban? Hogy lehúzza a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!