Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi a nagy titok?
Ez miért titok?
18 éves koromtól lényegében egyedül élek, és csinálom a házimunkát.
Ez alap dolog egy önálló férfinak.
Ha feljött hozzám a barátnőm, akkor is megcsináltam a házimunkát kitakarítottam előtte.
#2 voltam
Nyilván nem ennyi, de rengeteget számít. Szörnyű egy olyan "férfi", aki elvárja a nőtől, hogy rendszeresen főzzön (valami "komolyabbat" ráadásul), tartson rendet és ragyogó tisztaságot, emellett legyen kifogástalan a kinézete, maradjon energiája közös programokra, pörögjön, szellemileg is tartsa karban magát, ne legyen unalmas társaság, az ágyban is "alkosson" stb.
Ugyanakkor hiába a normális hozzáállás, ha nincs vonzalom... Az pedig nem úgy lesz, hogy "kiérdemli" az ember az erényei és a normális viselkedése, hozzáállása alapján.
Kérdező, linkelj már be egy gyakoris beszélgetést, ahol ezt bárki is kimondta volna. Ekkora hülyeséget még itt se nagyon szoktak mondani. Az tény, hogy ha két ember együtt él, akkor ott a házimunkát meg kell osztani, mert felnőtt ember tudja már ellátni saját magát.
Nagyon buta lehetsz, ha ennyit szűrtél le ebből.
Jaa, megint te? :D
Igen, fontos, hogy apuka kivegye a részét a gyereknevelésből, a feladatok megosztásából. De ez messze nemcsak a házimunka. Beletartozik a gyereknevelés, a gyerekkel való foglalkozás.
Szex meg akkor lesz, ha a nőd is élvezni fogja. Ha menekül előle, akkor az azt mutatja, hogy nem jó neki.
Szóval, nem ennyire egyszerű ám a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!