Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi gyerek mellett megromlott kapcsolat, mi a jó megoldás? Hogy lehet bírni egyedül?
Elsőkörben szerintem jöjjön haza, itthon dolgozzon. Lehet ez a fő gond, ki tudja milyen haverok vagy nők vannak ott, 2 hetek kontroll nélkül szabadon,ez biztos nem tesz jót.
Aztán meglátnátok.
Hasonlóban voltam.
Súlyos baleset ért.
És míg kórházban voltam m ajd otthon feküdtem hónapokat addig a nőm félrement.
Majd lebukott és elrabolta a kisgyerekem.
Összedtem minden önkontrollom.
A kisgyerekem volt a tét.
Hiába voltam magyar bajnok økölvívó ezt a helyzetet nem oldathattam meg magam.
Ezért összrtörettem az exem új paliját, hogy ne legyen munkája.
És kénytelen voltam a kislányom anyját is úgy elintéztetni, hogy ne legyen munkaképes, legyen rokkant.
Ezek után feladták a gyerek elhelyezésí pert. És azóta boldogan élünk a kislányom és én.
Nyilván eltávolodtok egymástól, ha kb sosem vagytok együtt. Az nem opció, hogy hazaköltözik vagy ti mentek ki hozzá? Felesleges úgy családosdit játszani, ha sosem vagytok együtt.
De ha meg válni akarsz, akkor 2 hétig nálad van a gyerek, 2 hétig meg az apjánál, váltott felügyeletben. Így te sem bolondulsz meg. Nem a "megbízhatatlan" szüleidnek kell megoldaniuk a gyerek problémáit, hanem nektek, a szüleinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!