Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt gyerek féltékenységével mit kezdjek?
Én is a fiammal a férjem előtt nosztalgiazok milyen jó volt apaddal meg veled hármasban
Ja nem
És a gyerekek sem
Pedig nem felnőttek
A lány egy kígyó maradjunk annyiban
Apu az övé és az is marad
Jelen helyzetben jobb is
Nekem nincs csalóm
Az én férjem mar egyedül élt mikor megismerkedtunk
Ne magadból indulj ki a rosszindulatoddal
Kérdező, ezt a kérdést jól megválaszolta mindenki.
Az én véleményem szerint vagy megszoksz, vagy megszöksz. Ezt páran le is írták korábban, és jól lepontozták.
Nagyon idegesítőnek találom, hogy ilyen agresszíven írogatsz itt válaszokat, bizonygatsz, magyarázol.
Megértettük a problémádat. Ne kérdezgesd, hogy miért csinálja a lány meg az apja ezt, nem tudja senki csak ők.
De ez a háolpogás itt irritáló. Ha ennyire zavar, lépj le.
Az én férjem is egyedül élt amikor megismertem és mégis beszállt a képbe a felnőtt lánya szemétkedni.
Fingott kettőt és a férjem azonnal szaladt. Hiába voltunk itt a közös 6 hónapos kislánnyal.
De lekopott a lánya. Csak idő kellett neki vagy rájött hogy amúgy ő felnőtt.
A pasimat hívom ha kell valami nem? Nem az apámat rángatom meg fizettetek vele mindent. Felnőtt dolgozó nő.
Csak nem 18 évesen nőtt fel hanem 27 ez a nem mindegy. Elvált szülők elkényeztetett hülye gyereke.
77# pont erre gondoltam 76# kapcsán.
Hogy beszélhetsz így a férjed gyerekéről???
Úgy beszélhetek róla , ahogyan ő rólam.
Ha idejön valaki az otthonomba és lehord minden r.bancnak és azt mondja hogy takarodjak a gyerekemmel együtt, akkor jogom van nekem is nem megalázkodva bocsánatot kérni azért mert a világon vagyok.
Ki gondolta volna hogy meg ismerek egy elvált embert , összeházasodunk, gyereket nevelünk és ezért én majd megtorlást kapok.
Én senkitől nem vettem el semmit, a férjem pedig felnőtt emberként döntötte el hogy engem akar.
Itt a lánya volt az ármánykodó ,mert neki fájt hogy itt mi összetartozunk.
Férjem gyereke persze.
Ha a férjem gyereke lenne ( egy irigy féltékeny p.csa helyett), akkor nem akart volna minket szétszedni, nem jelentett volna fel minket 2 szer. Ez egy ellenség.
Nekem mindegy hogy az anyám vagy a gyerekem vagy másnak a gyereke, de aki mocskolódik , nekünk támad, az nem takarózhat azzal hogy dehát ő a “gyerek”.
Nagyon sok szemétkedés történik sokszor a rokontól úgy ,hogy közben neki mindig az a mentsége hogy az anyád, vagy a testvéred, vagy a gyereked.
Dehogynem! Jogod van megharagudni és a helyére tenni azt aki átlépi a határaidat! Jogod van kiállni magadért.
Nincs olyan ember aki csak azért megtehet velem bármit mert hát jajj szegény ő a gyerekem.
Ahogyan nem engedem meg az 5 éves gyerekemnek sem hogy belémrúgjon egyet ha olyan kedve van, más gyerekének sem engedem hogy nekem támadjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!