Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt gyerek féltékenységével mit kezdjek?
Mert én nem a lánya vagyok, velem foglalkozik és a kislányunkkal is. Nem mérvadó az hogy ő milyen férje vagy apja volt a múltban .
De én nem is válok el és viszem el tőle a gyereket, hanem lehetőséget is hagyok arra hogy az édesapja lehessen.
Nem tudom hogy te anya vagy e vagy apa, de egy 18 éves gyerekeddel mit foglalkozol, aki konkrétan csak akkor jelentkezik ha pénz kell neki.
Öledbe ülteted? Vagy ölelgeted? Vagy simogatod?
Vagy a sofőrje, vagy a bankautómatája vagy.
Persze úgy hogy 10 éve nem lakik veled hanem az anyjával.
A gyakorin minden 2. válasz azzal kezdődik vagy végződik, hogy 1. minek vagy vele? 2. miért nem válsz el? 3. minek szülsz/szültél neki gyereket?
Itt mindenkinek szűz, makulátlan férje-felesége van.
Örülök neki nagyon.
93!
Hát nézd!
Mindenki annak szül akinek akar.
Joga van mindenkinek házasságot kötni, családot alapítani.
Én nem a múltban élek, nem azon kattogok hogy ő milyen apa volt ott.
Nekem a jelen a fontos, a mi életünk, a mi családunk.
Nagymamámtól elvitte az első gyerekét a férje. Kvázi milyen anya az aki nem neveli a gyerekét ugye?
Mikor kibömbölte magát, talpraállt, újra férjhez ment és szült 2 gyereket akiket példásan nevelt, és gondoskodott róluk.
Most akkor ő az első gyereke szemszögéből egy sz@ranya mert apuka el tudta vinni tőle,anyám szerint pedig a legjobb anya volt a világon.
Lehet hogy a férjem a felnőtt lánya szerint rossz apa, de nem 1 ember dönti el hogy mi milyenek vagyunk.
Engem nem érdekel. Van aki szerint én is pocsék anya vagyok és nem vagyok képes gyereket nevelni, mások szerint pedig példás ahogyan lavírozok a szeretet és a nevelés útvesztőiben egy hiperaktív gyerekkel.
Tudod mi kell egy gyereknek?
Szeretet és szabályok.
Ez a két dolog amivel fel lehet nevelni egy egészséges lelkivilágú kisemberkét.
Ha a férjem nem tud, nem akar szabályokat hozni mert túl lágy szívű, attól ő nem rossz apa.
De bárkit megkérdezel hogy milyen a kapcsolata válás után a gyerekével, mindnek nehéz.
Nem csak az én férjem miatt olyan a lánya amilyen. Van ott egy édesanya is ,akivel töltötte a napjait 12 éves korától.
Nekem bőven elég a férjem , bíztam benne hogy több diplomás embertől okos lesz a gyerekem is. Amit megkeres a munkájával, azt nekünk hozza haza a családnak .
Ő nem iszik, nem haverozik, nem bánt minket.
És nem lesz ő rossz apa attól, mert a felnőtt lánya annak tartja.
Lehet egy gyereket vinni hozni strandolni, kirándulni, nyaralni, venni neki autót, kifizetni az egyetemet, alaposan pénzelni. De!
Ha ezután a gyerek beint a szülőknek akkor nem biztos hogy a szülő a rossz szülő.
Lehet hogy a gyerek rossz .
Lehet nevelni hálátlan , irigy , gonosz gyereket is, csak annak mindegy hogy mit nyújtasz, nem leszel elég jó soha.
Ez olyan mintha azt kérdezné valaki hogy minek házasodtam össze olyan emberrel akit valaki más elhagyott. Az a múlt . Az ex szemében a férjem biztosan nem jó férj.
Ő eldobta , neki nem kellett, nekem pedig pont megfelel.
Férjnek is, apának is.
Egy váláskor viszi a nő a gyereket és akkor autómatikusan rossz apa akit elhagytak. Meg nem neveli meg nem törődik vele. Ugye???
97!
Ha a férjem vitte hozta, nyaraltatta, és fizette a suliját, kocsit vett neki, hívogatta százszor éveken keresztül, akkor ő az az apa aki törődik a gyerekével.
Az egyetlen 1 pont amin elromlott a kapcsolatuk hogy a lánya rám támadt.
Itt nem egyeztek. Lehet hogy rossz apa azért mert nem vált el tőlem a felnőtt lánya kedvéért????
Vagy ide kellett volna hurcolnia erőszakkal hogy na mostantól én nevellek?
Hogy gondolod.
Selejtes alantas gyereket nevelt elsőre????
Elváltak! A nő vitte a gyereket!
Nem a férjem eredménye!
Az ő eredménye a jogsi, a kocsi, a diploma. Ennyi mindössze! Ezeket tudjuk felmutatni mi! Mert közösen döntöttünk !
Ahol élt oda mi nem láttunk be a falak közé. Ez nem a férjem szégyellni való múltja .
Akkor igen, ha itt él a lánya. Akkor ő nevelte és ezt hozta ki belőle.
De utoljára írom! Nekem ő megfelelő férj!
A lányom is szereti.
Mi szeretjük.
És minket nem érdekel hogy kinek a szemszögéből vagyunk rossz szülők mert a mi kettőnk közösen nevelt gyereke fogja ezt eldönteni.
Nagyon jó apa a férjem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!