Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a párkapcsolatom rettentő unalmas?

Figyelt kérdés

A barátommal nem élünk együtt, heti 2 napot töltünk együtt, én mégis unom a párkapcsolatunkat. Ez így van már 2 éve, de a kapcsolatunk eleje nem ilyen volt. Most az idén megígérte, hogy 3 napra elmegyünk nyaralni, de nem látok erre olyan sok esélyt. Még sosem voltunk együtt nyaralni, de még strandolni se voltunk együtt. Most is januárban sehol se voltunk, még csak egy pizzériában sem pl.

Még az itthonlét is meglehetősen unalmas vele, mert azon kívül, hogy a telefonját nyomja, meg szexelünk, azon kívül semmit se csinálunk közösen. Se egy filmet nem nézne meg velem közösen, se semmit. Alig megyünk valahova, de ha megyünk is, az is rém unalmas mellette. Beszélgetni se nagyon beszélgetünk, ha elmondom velem mi történt, akkor olyan, mintha nem igazán érdekelné. Pedig a kapcsolat kezdetekor sokat kérdezett rólam, sokat beszélgettünk. Sokszor már olyan, mintha azt várná mikor menjen tőlem haza, mikor erről kérdeztem, a válasza az volt, hogy én nem jól látom ezt, mert mindig alig várja, hogy együtt legyünk.

Megszokott lepni a kedvenc édességemmel, átölel mindig, puszilgat, de mégis ezek ellenére is ellaposodottnak érzem ezt a párkapcsolatot, ami köztünk van.

2024. febr. 5. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Csak egyetlen egy kérdésem van: miért vagy ezzel az emberrel, ha nem vagy mellette boldog?
2024. febr. 5. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ez az ember nem szeret téged és nem értékel. 2 éve csak szexelni jártok össze, nem halad a kapcsolat semerre. Biztosan ezt akarod?
2024. febr. 5. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Ha már most ilyen langyos, szinte hideg, tartalom nélküli ez a kapcsolat, szerinted milyen lenne ha összeköltöznétek?

Ha tudtok, beszélgessetek erről komolyan, ha nincs változás, én lépnék.

2024. febr. 5. 22:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Mikor beszéltem vele erről, még én éreztem magam utána szarul, mert ő jónak érzi ezt a kapcsolatot, és számára sértő, hogy a kapcsolatunkat ellaposodottnak találom, mikor mennyi mindent tesz értem.
2024. febr. 5. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit tesz érted? A leírásod alapján sajnos semmit. Közös jövőt tervez veled, hány évesek vagytok? Ahogy előttem is írták, ti 2 éve csak szexelni jártok össze, ez nekem se lenne kapcsolat. Nem tudom mit érez irántad, de beszélnetek kéne erről komolyabban. Amúgy sok csajtól hallom ezt, a pasi a heti 1-2 esti talin kívül nem tesz semmit a "kapcsolatért" s ha épp ott a nő mellette is inkább telefonozik, játszik stb. Semmi közös program. Szomorú
2024. febr. 5. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:

4

Persze, hogy jónak érzo a kapcsolatot! 🤣🤣🤣 átmész hozza, dugtok, neki ingyen p*nci vagy! Akit sehova nem.kell vinni...

2024. febr. 6. 06:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez egy szex kapcsolat semmi több. Ürítésre jó vagy neki másra nem.
2024. febr. 6. 06:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Na látom tegnap este itt járt a szakítson mindenki osztag.
2024. febr. 6. 07:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Más a szeretet nyelvetek. Neki ennyi elég, neked nem. Szerintem szakíts, nem lesz jobb.
2024. febr. 6. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!