Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire nem elfogadott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nem elfogadott manapság sem, ha átlagos testalkattal molett barátnőm van?

Figyelt kérdés

Úgy 3 éve vagyunk már együtt a barátnőmmel. Ő már mikor megismerkedtünk is jól láthatóan nagydarab volt, de még szedett magára azóta, most van 100 kg körül. Én magas vagyok, átlagos férfi testalkattal, kis túlzással még sportosnak is nevezhető vagyok, mert nincs plusz rajtam. Engem és a barátnőmet egyáltalán nem zavarja ez a dolog, elfogadtam én is és ő is, hogy ilyen, megvannak az okai, hogy miért ennyi kg, foglalkozik ő azzal, hogy ne legyenek egészségügyi gondjai, stb, semmi szükség nincs külső kritikákra.

A kapcsolatunk elején talán a rozsaszín köd miatt észre se vettük, vagy nem tudom, de senki nem szólt be amiatt, hogy kövér, már örültem is, hogy ezaz, végre már nem divat beszólogatni. Az utóbbi időben viszont mintha sokan szólogatnának be, és észrevettük, hogy a hátunk mögött is kibeszélnek, pl egyes rokonok beszóltak egyértelműen ironikusan, hogy na jön a baba (elég nagy a pocakja, hajlamos odahízni), vagy egy wellnesezésnél neki mondták, hogy azért igencsak bátor a bikini... Plusz hozzám is visszajutottak infók, hogy kibeszéltek olyanok, akiktől nem vártam, hogy hogy lehet egy ilyen fiúnak ilyen nője, nem illünk össze, stb. Pedig engem és minket egyáltalán nem zavar a súlya, én imádom őt a belső értékei miatt is, és amúgy nekem nagyon bejön így is, a szex is nagyon jó. Ő elég jól viseli ezeket a dolgokat, de néha azért rosszul esik neki, ami elveszi az önbizalmát, és ez a kapcsolatunkra se hat jól. Miért kell még a mai világban is ilyenekkel szúrkálódni, mikor ma már minden hülyeség elfogadott?

febr. 3. 09:31
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
65%

Az mióta megfelelési kényszer kérdező, hogy valaki azért vékony, mert ad magára, vagy tudja, hogy a túlsúly sehogy sem jó, árt neki???

Te sportolsz? Vagy csak néha elmész pécázni?

Miért nem vagy te is 100 kiló, hm? Miért a barátnőd taszítod a mélybe, miért nem mászol be a képzeletbeli gödörbe mellé?

Szereted, nem? Akkor légy 100 kg, hadd legyen meg a negatív hozzáállás veled szemben is.

Úgy fair!

febr. 3. 12:41
 32/54 A kérdező kommentje:
Tehát mostmár a sportolás ez valami szigorúan kötelező dolog?
febr. 3. 12:44
 33/54 anonim ***** válasza:
42%

"Nagyon nagy tévhit, hogyha valaki nagydarab, akkor alapból egészségtelen"

Miért lenne tévhit? A kövérség betegség. Nem véletlen van olyan szakága az orvostudománynak, hogy obezitológia, ami pont ezzel foglalkozik.

Attól, hogy még éppen látszólag nincsen baja, mert még jó a vérnyomása, még jó a cukra, még nem ment szét a térde stb., attól még nem egészséges.

Akartok valaha gyereket?

1) A fertilitást csökkenti az elhízás.

2) Az elhízás az összes létező terhességi szövődmény (vetélés, koraszülés, halvaszülés, terhességi cukorbetegség, terhességi magasvérnyomás, terhességi toxaemia) kockázatát emeli

3) A terhesség alatti elhízás növeli bizonyos fejlődési rendellenességek (pl. szívfejlődési rendellenességek) kockázatát

4) Emeli a császármetszés kockázatát, és mivel a zsír tök szarul gyógyul, szinte borítékolható a sebgyógyulási zavar

5) Trombóziskockázat jóval nagyobb, mint normál testtömeg esetén

6) Az ultrahangvizsgálatok baromi nehezen kivitelezhetők egy kövér ember esetén, korlátozott értékű

7) Még a NIPT tesztek esetén is sokkal gyakoribb az értékelhetetlen eredmény, ha valaki kövér

--> Tehát nem elég, hogy egy kövér nőnél sokkal nagyobb a rizikója, hogy beteg gyereke születik, de még a diagnosztika is korlátozott, mert a hájtól nem lehet nomrálisan látni az UH-n, a vérből nézhető tesztek meg gyakrabban adnak értékelhetetlen eredményt.

8) A terhesség alatti elhízás növeli a gyerkemknél a későbbi elhízás, cukorbetegség, daganatos betegségek kialakulásának esélyét.

Azt kellene végre felfogni, hogy a kövérség nem az egyén esztétikai problémája. Sőt, még csak nem is csak az egyén egészségügyi problémája.

Probléma az a gyereknek, és mindenki másnak is, akinek az adójából vonják az egészségügyi hozzájárulást, mert egy kövér emberre sokkal többet költ az egészslgügy, mint egy normál testsúlyúra.

Kicsit ezen kellene elgondolkodni.

febr. 3. 12:45
 34/54 A kérdező kommentje:
Jó, köszi a válaszokat.
febr. 3. 12:46
 35/54 anonim ***** válasza:
0%

Jó lenne ha az lenne, mert megfelelő mozgás nélkül az ember eltunyul. Nemhiába mondják az orvosok, szakemberek, hogy ép testben ép lélek! Ha te jól nézel ki, elfogadhatóan, vékony vagy akkor magabiztosabb vagy és inkább egészséges, mint se.

A drogtól, alkoholtól, cigarettától is nemhiába óvják az embereket és mégis csinálják ami személyes döntés és legyen, de ne csodálkozzanak, hogy rosszul végzik!

Mindenféle egészségügyi központ létezik, személyi edzők, diéták és mégse tesz meg egy csomó ember még egy kis lépést se azért, hogy lejjebb adjon.

Akkor nem lustaság, akaratgyengeség, berögzült gondolkodásmód áll mögötte? Dehogynem.

Kérdeztem valamit és nem írtál választ.

Szóval nem akarsz elhízni, de mégis támogatod a csajod, akit ELVILEG szeretsz hadd hízzon még jobban, hadd legyen minden baja!

Egyáltalán őszintén nem szereted ha te részt veszel benne, hogy tönkretegye magát csak szólok.

febr. 3. 12:50
 36/54 anonim ***** válasza:
53%
Számít a szerelemben, hogy mi az "elfogadott" és mi nem? :)
febr. 3. 13:06
 37/54 anonim ***** válasza:
52%

"A sok csinos, lapos, elvileg nagyon tökéletes nőkkel pedig sokszor csúnyán megégettem magam. Hogy tudatalatt fanyalodtam rá, nem tudom, az is lehet, de elsősorban én a személyiségébe szerettem bele, és aztán a teste is megtetszett, főleg mikor megtapasztaltam, hogy sokkal jobb vele a szex, mint egyes nagyon csinos, tökéletes külsejű exemmel."

- Kérdező.

Egyáltalán nem szerelmes belé.

febr. 3. 13:17
 38/54 anonim ***** válasza:
44%
Mindenért megy a szúrkálódás,a beszólogatások mert a sok nyomorult nem tud mit kezdeni magával és amíg másokra koncentrál addig eltereli ezzel a figyelmet a saját nyomoráról. Én is kaptam pár beszólást nemrégiben a melóhelyen hogy mi van adonisz,úgy látom híztál egy kicsit... Mondta ezt többek között egy 110 kilós zsírdisznó azért mert fölszedtem 3 kilót és nem kockás most a hasam. Szóval magamhoz képes kicsit rosszabbul nézek ki és ezt azonnal szóvá kellett tenni.Nyilván annak örülnének ha ugyanolyan szarul néznék ki mint ők és ugyanolyan csóró is lennék mint ők de nekem bőven elég motivációm van arra hogy ezt nem fogják megérni hogy lesüllyedjek az ő szintjükre. Ignorálni kell minden ilyen negatív rohadékot,semmi közük nincs a ti életetekhez,ha ti így boldogok vagytok akkor minden okés. Az hogy ők nem boldogok a saját életükben és szarul esik nekik látni mások boldogságát az meg legyen az ő bajuk.
febr. 3. 13:48
 39/54 anonim ***** válasza:
0%

Az utolsó mondatod a lényeg. "Minden hülyeség elfogadott"

Nem az csak elfogadtatják velünk,mert pc,woke meg 🍌

Ha nem buzerálhatod a melegeket a négereke stb... akkor nem sok marad max. a dagik. Pláne egy jópasi+dagi csaj instant beszolás.

febr. 3. 14:24
 40/54 anonim ***** válasza:

"de nem tilthatod meg, hogy másnak ne legyen véleménye róla"

Valóban...de ahogy te írtad tartsa meg magának mindenki!

febr. 3. 15:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!