Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nem elfogadott manapság sem, ha átlagos testalkattal molett barátnőm van?
Úgy 3 éve vagyunk már együtt a barátnőmmel. Ő már mikor megismerkedtünk is jól láthatóan nagydarab volt, de még szedett magára azóta, most van 100 kg körül. Én magas vagyok, átlagos férfi testalkattal, kis túlzással még sportosnak is nevezhető vagyok, mert nincs plusz rajtam. Engem és a barátnőmet egyáltalán nem zavarja ez a dolog, elfogadtam én is és ő is, hogy ilyen, megvannak az okai, hogy miért ennyi kg, foglalkozik ő azzal, hogy ne legyenek egészségügyi gondjai, stb, semmi szükség nincs külső kritikákra.
A kapcsolatunk elején talán a rozsaszín köd miatt észre se vettük, vagy nem tudom, de senki nem szólt be amiatt, hogy kövér, már örültem is, hogy ezaz, végre már nem divat beszólogatni. Az utóbbi időben viszont mintha sokan szólogatnának be, és észrevettük, hogy a hátunk mögött is kibeszélnek, pl egyes rokonok beszóltak egyértelműen ironikusan, hogy na jön a baba (elég nagy a pocakja, hajlamos odahízni), vagy egy wellnesezésnél neki mondták, hogy azért igencsak bátor a bikini... Plusz hozzám is visszajutottak infók, hogy kibeszéltek olyanok, akiktől nem vártam, hogy hogy lehet egy ilyen fiúnak ilyen nője, nem illünk össze, stb. Pedig engem és minket egyáltalán nem zavar a súlya, én imádom őt a belső értékei miatt is, és amúgy nekem nagyon bejön így is, a szex is nagyon jó. Ő elég jól viseli ezeket a dolgokat, de néha azért rosszul esik neki, ami elveszi az önbizalmát, és ez a kapcsolatunkra se hat jól. Miért kell még a mai világban is ilyenekkel szúrkálódni, mikor ma már minden hülyeség elfogadott?
100%, hogy a lépcsőn nem tud felmászni normálisan, egyáltalán nem sportol, nem biciklizik, nem úszik inkább csak FAL mint egy mangalica. Lassan már még röfögni is fog.
Tokás, hájas és mindketten a vékony nőket hordjátok le, kifogásokat kerestek azért, hogy miért oké dagadtan élni 31(!!!) évesen.
Egy 40-50 éves nő már teljesen másképp működik mint a te zsíros csajod.
Ráadásul egy csomó nő van aki szült és már nem lesz olyan alakja mint terhesség előtt, de akkor se nyom 100 kilót.
A szíve, érrendszere, hormonok, koleszterinszintje stb. szenvedi meg, hogy lassan vér helyett zsír folyik az ereiben.
És te támogatod, hogy még többet zabáljon. Téged nem érdekel ezek szerint, hogy fiatalon bármi komolyabb baja lehet. Nem is szereted őszintén! De majd rájön ő idővel és jól kikészít mindkettőtöket. Majd kíváncsi lennék akkor mit mondanál a kövér nőkről. Szánalmasak vagytok mindketten.
"Gusztustalan kommentek vannak, ez nem segít semmit!"
Hát igen.
"Ezért vetik meg jobban az emberek, mert ez szimpla lustaság."
Lehetne akár így is, mondjuk hogy igazad van. Csak vajon kinek mi köze van hozzá, ha ő lusta (nem az), és nem tud lefogyni? Mások is lusták, csak szerencsések, mint én pl, és nem híznak egy kilót sem pluszba.
"100%, hogy a lépcsőn nem tud felmászni normálisan, egyáltalán nem sportol, nem biciklizik, nem úszik inkább csak FAL mint egy mangalica. Lassan már még röfögni is fog."
És hol zavar téged, ha nem fut fel a lépcsőn? Illetve hogy nem sportol?
"És te támogatod, hogy még többet zabáljon."
Na mostmár képzelődsz is, nem is írtam ilyet sehol, és nem zabál.
Dehogynem zabál ha 100 kg.
"Ő már mikor megismerkedtünk is jól láthatóan nagydarab volt, de még szedett magára azóta, most van 100 kg körül."
Te magad írtad!!!
Engem nem zavar, hogy dagadt, őt kéne, hogy zavarja és téged is hogyha szereted!
Az aki lusta, mert mondjuk nem szeret dolgozni, nem csinálja a házimunkát az is megkapja, hogy lusta csak te nem hallod, hogy álomvil élsz.
Téged az érdekel, hogy mást, aki vékony, vagy lusta lmiért nem savaznak amikor az kéne, hogy érdekeljen, hogy a barátnőd ne kapjon pl. stroke-ot!!!
Az megint más amikor valakinek olyan a szervezete, genetikailag olyan típus, hogy hiába eszik akkor se hízik, sőt jóformán csontkollekció kinézetre, de te nem tudod, hogy mit kap azért, hogy sovány.
Lenézed te saját magad a vékony lányokat. Akkor miért baj, hogy a te barátnőd is megkapja ugyanúgy a magáét?
"Amit adsz azt kapsz!" érvényesült ezek szerint.
Nem lehet amúgy senkinek elkerülni, hogy mindenkinek megfeleljen. A nagyon szép vékony nőket is savazzák irigység miatt.
A te barátnődet meg azért "abriktolják" mert szánalmas veled együtt.
Csak ennyi a különbség.
Amúgy ha téged nem érdekelne, hogy ki mit gondol, nem másokkal foglalkoznál akkor lehetnétek a buborékban. De mivel nincs buborék és ti se vagytok különbek így vissza is kapjátok.
Kit érdekel ember?! :D
Szerinted rajtad kívül érdekel ez bárkit is? Megfelelési kényszered van, vagy mi? Nem? Akkor miért akarsz megfelelni másoknak és a társadalomnak? Logikátlan.
Azért érdekli más véleménye, mert tudatalatt nagyon is tisztában van vele, hogy amit csinál egyáltalán nem jó a barátnőjére nézve és most mivelhogy már adagolják neki rendesen, hogy milyen kinézetű és már negatív hatással van a kapcsolatukra kérdésekkel traktálja önmagát, hogy miért törődnek velük.
Az a legjobb az egészben, hogy ő masokat vesz elő holott ő se különb hiszen más alakú nőket hord le majd kibúvóként használja, hogy miért van rendben az, hogy 100 kilós párja van.
Én szerintem ha annyira megfelelő kövérként létezni akkor kérdező hízzál fel te is és tapasztald meg a saját bőrödön milyen az amikor beszólnak neked azért, hogy az vagy. Hülyíted a párod azzal, hogy nincs gond a súlyával, de te nem vagy 100 kg. Legyél és aztán pattogj, hogy egyáltalán nem bibi annak lenni.
Manapság inkább még inkább előtérbe kerülnek az ilyesmik. Mert a közösségi média hatására az emberek azt hiszik, hogy joguk van mindent kritizálni. Egyébként pedig csak szimplán féltékenyek és az emberek ilyenek, bántanak másokat, mert nekik nem ez jututt.
Ilyen ez az ország sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!