Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nem elfogadott manapság sem, ha átlagos testalkattal molett barátnőm van?
Úgy 3 éve vagyunk már együtt a barátnőmmel. Ő már mikor megismerkedtünk is jól láthatóan nagydarab volt, de még szedett magára azóta, most van 100 kg körül. Én magas vagyok, átlagos férfi testalkattal, kis túlzással még sportosnak is nevezhető vagyok, mert nincs plusz rajtam. Engem és a barátnőmet egyáltalán nem zavarja ez a dolog, elfogadtam én is és ő is, hogy ilyen, megvannak az okai, hogy miért ennyi kg, foglalkozik ő azzal, hogy ne legyenek egészségügyi gondjai, stb, semmi szükség nincs külső kritikákra.
A kapcsolatunk elején talán a rozsaszín köd miatt észre se vettük, vagy nem tudom, de senki nem szólt be amiatt, hogy kövér, már örültem is, hogy ezaz, végre már nem divat beszólogatni. Az utóbbi időben viszont mintha sokan szólogatnának be, és észrevettük, hogy a hátunk mögött is kibeszélnek, pl egyes rokonok beszóltak egyértelműen ironikusan, hogy na jön a baba (elég nagy a pocakja, hajlamos odahízni), vagy egy wellnesezésnél neki mondták, hogy azért igencsak bátor a bikini... Plusz hozzám is visszajutottak infók, hogy kibeszéltek olyanok, akiktől nem vártam, hogy hogy lehet egy ilyen fiúnak ilyen nője, nem illünk össze, stb. Pedig engem és minket egyáltalán nem zavar a súlya, én imádom őt a belső értékei miatt is, és amúgy nekem nagyon bejön így is, a szex is nagyon jó. Ő elég jól viseli ezeket a dolgokat, de néha azért rosszul esik neki, ami elveszi az önbizalmát, és ez a kapcsolatunkra se hat jól. Miért kell még a mai világban is ilyenekkel szúrkálódni, mikor ma már minden hülyeség elfogadott?
51. Ez az. 👍👍
A gyönyörű szép csinos, jó alakú,szép popsijú 50-60 kilós lányok meg egyedül vannak.
Hol van itt kérem az igazság???
51
Oké, legyen így, nekem mindegy :))
52-es
Azt kapják, amit érdemelnek. Én nem egyszer megégettem magam csúnyán az ilyen csinos, elvileg főnyeremény csajokkal... Ja és a szex se volt nagy szám.
Sajnos ez így van.
Az ember hajlamos rá, hogy egy 10 pontos nőről egyértelműen azt feltételezzük, hogy az ágyban is Isten, aztán kiderül, hogy csak félisten.
Akiből meg nem nézünk ki semmit, az meg lenyom egy olyan éjszakát, hogy reggel nincs erőnk kikelni az ágyból. 🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!