Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az illem ha nem hív a párod? ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az illem ha nem hív a párod? ?

Figyelt kérdés

Fél éve lesz hogy udvarol a párom. A fél év alatt egyszer vitt el a szulenek bemutatni. Állítólag szimpatikus voltam nekik. Azonban a múlt héten a parom apukája szulinapjat tartották és parom nem kérdezett rá hogy én is jönnek e. Annyit jelentett be hogy nem ér rá szombaton mert apukáját megy koszonteni szuletesnapja van. Engem nem hívott el. Szerintetek nem gáz hogy a barátnőt nem hivja el? Ilyenkor mi az illem? Nekem kellett volna szólni hogy én is eljonnek apuka szulinapjara

vagy az már akkor olyan lenne mintha meghivatnam magam?

Ti mit tettetek volna ilyen szituban? Mert én semmit nem szóltam mivel nem hívott otthon maradtam de belül szörnyen rosszul esik.

2024. jan. 27. 21:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem a párod születésnapjáról van szó, hanem a párod apjáéról. Aki a bulit rendezi, az hívja a vendégeket, és ez itt most nem a párod bulija. Írod, hogy csak egyszer találkoztál a szüleivel, szerinted mit kellett volna mondania az apjának? "Apa, emlékszel a lányra, akit pár hónapja láttál velem, ő is jön a születésnapodra, mert én úgy döntöttem" - hát ilyen nincs.
2024. jan. 28. 06:59
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem feltétlenül baj. Elhiszem, hogy kicsit rosszul esett. Az apja születésnapja szűk családi körben lett megtartva? Egyáltalán volt buli, vagy csak átment felköszönteni az apukáját?

Lehet nem akart terhelni se ezzel, hogy ajándékot vásárolj stb.

Sok helyen a szülinap ünneplés csak szűk családi körben történik.

Nálunk is így van. De pont mikor 5 hónapja voltunk együtt a férjemmel, akkor volt az anyukájának az 50. szülinapja. Na oda elhívott mert hatalmas családi banzáj volt rendezve. De ha nem így lett volna, akkor nem hívott volna el akkor még ő se.

2024. jan. 28. 08:03
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Én majdnem 10 évig voltam a férjemmel, de teljesen eltérőek voltak a családi szokásaink: náluk ünnepekre (pl. karácsony, húsvét, anyós/após névnap, szülinap) össze volt trombitálva az egész nagy család, kb. 20 fő, mindenkinek jött az aktuális párja, még az unokáknak is, onnantól, hogy egyszer már be lettek mutatva.

Nálunk meg nem volt nagy család (én is egyke vagyok), a szüleim köszöntése sokszor csak annyiból állt, hogy munka után elugrottam a kis ajándékommal, beszélgettünk kb. fél-egy órát, aztán jöttem is el. Nálunk nem nagyon volt divat a nagy családi banzáj, férjem szinte csak karácsonykor jött el, vagy ha valamelyik alkalom pont nem munkanapjára esett, mert amúgy általában estig dolgozott.

Szóval lehet, hogy a párodék az én családomra hasonlítanak...

Ha viszont tényleg nagy össznépi ünneplések vannak, akkor nekem is furcsa lenne, ha nem hívnának, ha már egyszer be lettem mutatva (hisz maga a bemutatás annak a jelzése, hogy komolyan gondolja, ergo a család is párnak kezelhetne minket).

Én rá mondjuk biztos nem kérdeznék most még az első után, hogy mi a baj, hanem inkább óvatosan érdeklődnék, hogy milyenek is szoktak lenni náluk ezek a köszöntések, aztán hátha abból a magyarázat is meglesz.

2024. jan. 28. 08:04
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Fél év ismerettség után családi ünnepre nem hívnék meg én sem senkit. Föleg, hogy náluk ez valószínüleg szük családi dolog, félig idegeneknek semmi keresnivalója ott.
2024. jan. 28. 08:10
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha az udvarlódnak (ez a pontosabb kifejezés, vagy a barát!) nem mondták, hogy vigyen magával téged is, akkor mégis hogy képzeled? Vagy ha csak elugrott egy köszöntésre, akkor miért kellett volna veled együtt?

Az illem szerint egyébként a "nem meghívást" illik tudomásul venni, és NEM kérni rá magyarázatot, vagy "meghívatni magad".

2024. jan. 29. 12:10
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

25-ös: nyilvánvalóan ezt te jobban tudod. Ja, nem! :D

Szerintem meg neked nincs - legalábbis a stílusod alapján. Peace! :)

2024. febr. 2. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!