Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az illem ha nem hív a párod? ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az illem ha nem hív a párod? ?

Figyelt kérdés

Fél éve lesz hogy udvarol a párom. A fél év alatt egyszer vitt el a szulenek bemutatni. Állítólag szimpatikus voltam nekik. Azonban a múlt héten a parom apukája szulinapjat tartották és parom nem kérdezett rá hogy én is jönnek e. Annyit jelentett be hogy nem ér rá szombaton mert apukáját megy koszonteni szuletesnapja van. Engem nem hívott el. Szerintetek nem gáz hogy a barátnőt nem hivja el? Ilyenkor mi az illem? Nekem kellett volna szólni hogy én is eljonnek apuka szulinapjara

vagy az már akkor olyan lenne mintha meghivatnam magam?

Ti mit tettetek volna ilyen szituban? Mert én semmit nem szóltam mivel nem hívott otthon maradtam de belül szörnyen rosszul esik.

2024. jan. 27. 21:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
61%

Lehet, hogy másik rokonnak pár hét múlva itt a szülinapja ezért jobb tisztázni mi a terv, kell-e ajándékot venni és hasonló.

Egy párkapcsolatban meg kell beszélni, hogy mi legyen mert ha mindenki csak hallgat az sehova sem vezet.

2024. jan. 28. 00:06
 22/36 anonim ***** válasza:
87%
4 -es vagyok. Persze ,hogy nem erzi meg komolynak . Pár hónapot nehany kivetellel senki sem erez komolynak. 🤷‍♀️ En szemely szerint be se mutattam senkit az elso fel evben. Nemhogy csaladi rendezvenyre invitaljam. Szamtalan pasim kozul anyam kettot ismert. A gimis csavomat akivel 4 evig voltunk egyutt es a mostanit akivel mar 10 eve vagyunk egyutt. Hozzateszem anyosekkal es a rokonokkal kifogastalan a kapcsolatom szeretnek, en szeretem oket. Jarok hozzajuk egyedul is, tartjak a szulinapom stb. Nem " sinylette " meg a kapcsolat, hogy az elso evben nem ultem ott a csaladi ebedeken.
2024. jan. 28. 00:13
 23/36 anonim ***** válasza:
10%

Miért kellett volna meghívnia, ha nem vagy a család része illetve nem érez elég komolynak?

Mert sajnos ez a helyzet.

Egy pasi többnyire csak azt invitálja családi eseményre, akivel a dgásnál komolyabb tervei is vannak hosszú távon...

Én ezt a kapcsolatot megfontolnám a helyedben illetve keresnék olyat, aki az élete eseményeinek részesévé is akar tenni téged és nem csupán a magáévá.

Másrészt, ha nagy a szerelem és nem érdekel a holnap, akkor meg örülj, hogy nem kellett jópofizni meg ajándékkal vacakolni.

2024. jan. 28. 00:37
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
Az illem az lenne, ha fél év után megkérné a kezedet. :)
2024. jan. 28. 00:39
 25/36 anonim ***** válasza:
63%
Az apja születésnapja nem az élete eseménye, 23-as! Könnyedén dobálod te a kapcsolataidat, nyilvánvalóan nincs is neked tartós!
2024. jan. 28. 00:46
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Fél éves kapcsolatot minek vigyen az apja szülinapjára? Nem azért mert nem vesz komolyan, de tényleg nem lehet még tudni, hogy mi lesz belőle. És te miért is mentél volna? Rá se kérdezz, ne hozd mindkettőtöket hülye helyzetbe.
2024. jan. 28. 02:33
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is fél éve vagyok a párommal, de nem egyszer találkoztam a szüleivel ezalatt hanem legalább 25x. Ennek ellenére, eszem ágában se lenne meghívatni magam az apja szülinapjára, minek? Majd ha összeházasodunk akkor szívesen megyek 😂

De te, meg konkrétan egy idegen vagy nekik, egyszer találkoztál velük. Ez kb olyan, mintha meghívnád a szülinapodra azt aki a buszon egyszer melléd ült. Kellemetlen lenne mindenkinek szerintem.

2024. jan. 28. 03:55
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező: olyan oka is lehet, hogy például valamit szégyell, vagy kellemetlennek tart, pl: "ejj hogy néz ki a ház, felújítás kellene, nem merem páromat idehívni", vagy "X családtag problematikusan viselkedik, tartok tőle, párom mit szólna".
2024. jan. 28. 03:56
 29/36 anonim válasza:
90%
Várjunk csak, a fiú apjáról van szó. Ő dönti el kit hív el a saját szülinapjára, és mivel a lányt alig ismeri, lehet hogy egész egyszerűen szűk családi körben érzi jól magát. Nem a fiú dönti el kit hív az apja szülinapjára!
2024. jan. 28. 05:54
 30/36 anonim ***** válasza:
88%
Fél éves kapcsolat, még nagyon bemutatni se kellett volna a szülőknek.
2024. jan. 28. 06:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!