Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az illem ha nem hív a párod? ?
Fél éve lesz hogy udvarol a párom. A fél év alatt egyszer vitt el a szulenek bemutatni. Állítólag szimpatikus voltam nekik. Azonban a múlt héten a parom apukája szulinapjat tartották és parom nem kérdezett rá hogy én is jönnek e. Annyit jelentett be hogy nem ér rá szombaton mert apukáját megy koszonteni szuletesnapja van. Engem nem hívott el. Szerintetek nem gáz hogy a barátnőt nem hivja el? Ilyenkor mi az illem? Nekem kellett volna szólni hogy én is eljonnek apuka szulinapjara
vagy az már akkor olyan lenne mintha meghivatnam magam?
Ti mit tettetek volna ilyen szituban? Mert én semmit nem szóltam mivel nem hívott otthon maradtam de belül szörnyen rosszul esik.
Lehet, hogy másik rokonnak pár hét múlva itt a szülinapja ezért jobb tisztázni mi a terv, kell-e ajándékot venni és hasonló.
Egy párkapcsolatban meg kell beszélni, hogy mi legyen mert ha mindenki csak hallgat az sehova sem vezet.
Miért kellett volna meghívnia, ha nem vagy a család része illetve nem érez elég komolynak?
Mert sajnos ez a helyzet.
Egy pasi többnyire csak azt invitálja családi eseményre, akivel a dgásnál komolyabb tervei is vannak hosszú távon...
Én ezt a kapcsolatot megfontolnám a helyedben illetve keresnék olyat, aki az élete eseményeinek részesévé is akar tenni téged és nem csupán a magáévá.
Másrészt, ha nagy a szerelem és nem érdekel a holnap, akkor meg örülj, hogy nem kellett jópofizni meg ajándékkal vacakolni.
Én is fél éve vagyok a párommal, de nem egyszer találkoztam a szüleivel ezalatt hanem legalább 25x. Ennek ellenére, eszem ágában se lenne meghívatni magam az apja szülinapjára, minek? Majd ha összeházasodunk akkor szívesen megyek 😂
De te, meg konkrétan egy idegen vagy nekik, egyszer találkoztál velük. Ez kb olyan, mintha meghívnád a szülinapodra azt aki a buszon egyszer melléd ült. Kellemetlen lenne mindenkinek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!