Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az illem ha nem hív a párod? ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az illem ha nem hív a párod? ?

Figyelt kérdés

Fél éve lesz hogy udvarol a párom. A fél év alatt egyszer vitt el a szulenek bemutatni. Állítólag szimpatikus voltam nekik. Azonban a múlt héten a parom apukája szulinapjat tartották és parom nem kérdezett rá hogy én is jönnek e. Annyit jelentett be hogy nem ér rá szombaton mert apukáját megy koszonteni szuletesnapja van. Engem nem hívott el. Szerintetek nem gáz hogy a barátnőt nem hivja el? Ilyenkor mi az illem? Nekem kellett volna szólni hogy én is eljonnek apuka szulinapjara

vagy az már akkor olyan lenne mintha meghivatnam magam?

Ti mit tettetek volna ilyen szituban? Mert én semmit nem szóltam mivel nem hívott otthon maradtam de belül szörnyen rosszul esik.

2024. jan. 27. 21:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%
5# Nem a 4-es vagyok, de szerintem: igen, erről van szó. Korai még.
2024. jan. 27. 22:44
 12/36 anonim ***** válasza:
59%
Ne kérdezd meg! Felelősségre-vonásnak érezhetné -joggal- és az nem tenne jót a "bimbózó kapcsolatotoknak".
2024. jan. 27. 22:52
 13/36 anonim ***** válasza:
94%

Sok oka lehet

Lehet hogyha náluk beindul a buli akkor veszekedés is előfordul ennek nyilván nem akart kitenni

Lehet hogy vannak olyan rokonai akik miatt szégyelné magát (sok családban van ilyen)

Az is benne van hogy úgy gondolja fél év után nem akar még bemutatni mindenkinek vagy nem akarta hogy feszéjezve érezd magad a sok idegen között

Ezer meg egy oka is lehet

Én pl illendőségből elhívtam annó barátnőmet egy lagziba nem jött el velem érezte ő is hogy még korai lenne az egész családot megismernie

2024. jan. 27. 22:58
 14/36 anonim ***** válasza:
67%

Próbálj meg beszélni vele.

Kérdezz rá milyen volt és mik a tervei többi családi szülinapozásra.

Személy szerint én nem szívesen viszem a párom olyan rokonhoz ahol tudom veszekedés lesz.

Legszívesebben én is kihagynám, sajátomat főleg.

2024. jan. 27. 23:03
 15/36 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem gáz, ne gondold túl.

Kérdezz rá, ha ilyen mélyen érint.

Lehet, hogy ő érzi gáznak a családját vagy próbál tőlük "megóvni".

Nem feltétlenül amiatt van ez, mert nem vagy neki fontos.

2024. jan. 27. 23:13
 16/36 anonim ***** válasza:
74%

Ne tarts magadban ilyeneket, mert rámegy a kapcsolatod.

Legyetek őszinték.

2024. jan. 27. 23:14
 17/36 anonim ***** válasza:
84%
Most "csak" udvarol, vagy már a párod?
2024. jan. 27. 23:17
 18/36 anonim ***** válasza:
36%

"Próbálj meg beszélni vele.

Kérdezz rá milyen volt és mik a tervei többi családi szülinapozásra."

Azt megkérdezheted, milyen volt, de ha a jövőről kérdezed, lehet, hogy gyorsan lelép! Mert az is korai még.

2024. jan. 27. 23:17
 19/36 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy családtag. Náluk ez másképp megy. Az apja nem akarja a fia ügyeletes barátnőjével ünnepelni a születésnapját. Fél év az nulla. Nem ez lesz az egyetlen különbség a szokásrendetekben, jobb, ha ezzel megbarátkozol.
2024. jan. 27. 23:32
 20/36 anonim ***** válasza:
56%

18as csak akkor ha rosszul kérdezi

Ha úgy hogy:

Milyen volt a buli?

Jön a válasz

Amúgy haragszol rám hogy nem hívtál?

Mindjárt másképp jön le

2024. jan. 27. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!