Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az illem ha nem hív a párod? ?
Fél éve lesz hogy udvarol a párom. A fél év alatt egyszer vitt el a szulenek bemutatni. Állítólag szimpatikus voltam nekik. Azonban a múlt héten a parom apukája szulinapjat tartották és parom nem kérdezett rá hogy én is jönnek e. Annyit jelentett be hogy nem ér rá szombaton mert apukáját megy koszonteni szuletesnapja van. Engem nem hívott el. Szerintetek nem gáz hogy a barátnőt nem hivja el? Ilyenkor mi az illem? Nekem kellett volna szólni hogy én is eljonnek apuka szulinapjara
vagy az már akkor olyan lenne mintha meghivatnam magam?
Ti mit tettetek volna ilyen szituban? Mert én semmit nem szóltam mivel nem hívott otthon maradtam de belül szörnyen rosszul esik.
Sok oka lehet
Lehet hogyha náluk beindul a buli akkor veszekedés is előfordul ennek nyilván nem akart kitenni
Lehet hogy vannak olyan rokonai akik miatt szégyelné magát (sok családban van ilyen)
Az is benne van hogy úgy gondolja fél év után nem akar még bemutatni mindenkinek vagy nem akarta hogy feszéjezve érezd magad a sok idegen között
Ezer meg egy oka is lehet
Én pl illendőségből elhívtam annó barátnőmet egy lagziba nem jött el velem érezte ő is hogy még korai lenne az egész családot megismernie
Próbálj meg beszélni vele.
Kérdezz rá milyen volt és mik a tervei többi családi szülinapozásra.
Személy szerint én nem szívesen viszem a párom olyan rokonhoz ahol tudom veszekedés lesz.
Legszívesebben én is kihagynám, sajátomat főleg.
Szerintem nem gáz, ne gondold túl.
Kérdezz rá, ha ilyen mélyen érint.
Lehet, hogy ő érzi gáznak a családját vagy próbál tőlük "megóvni".
Nem feltétlenül amiatt van ez, mert nem vagy neki fontos.
Ne tarts magadban ilyeneket, mert rámegy a kapcsolatod.
Legyetek őszinték.
"Próbálj meg beszélni vele.
Kérdezz rá milyen volt és mik a tervei többi családi szülinapozásra."
Azt megkérdezheted, milyen volt, de ha a jövőről kérdezed, lehet, hogy gyorsan lelép! Mert az is korai még.
18as csak akkor ha rosszul kérdezi
Ha úgy hogy:
Milyen volt a buli?
Jön a válasz
Amúgy haragszol rám hogy nem hívtál?
Mindjárt másképp jön le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!