Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az illem ha nem hív a párod? ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az illem ha nem hív a párod? ?

Figyelt kérdés

Fél éve lesz hogy udvarol a párom. A fél év alatt egyszer vitt el a szulenek bemutatni. Állítólag szimpatikus voltam nekik. Azonban a múlt héten a parom apukája szulinapjat tartották és parom nem kérdezett rá hogy én is jönnek e. Annyit jelentett be hogy nem ér rá szombaton mert apukáját megy koszonteni szuletesnapja van. Engem nem hívott el. Szerintetek nem gáz hogy a barátnőt nem hivja el? Ilyenkor mi az illem? Nekem kellett volna szólni hogy én is eljonnek apuka szulinapjara

vagy az már akkor olyan lenne mintha meghivatnam magam?

Ti mit tettetek volna ilyen szituban? Mert én semmit nem szóltam mivel nem hívott otthon maradtam de belül szörnyen rosszul esik.

2024. jan. 27. 21:54
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
97%

Elég érdekes, engem is rosszul érintene a dolog.

Arra tudok gondolni, hogy náluk a családi események csak nagyon belső családi körben történnek.

Rákérdeznék nyíltan az okára. Lehet ő éppen azt gondolja, hogy te nem érzed magad jól a szülei társaságában.

2024. jan. 27. 21:58
 2/36 anonim ***** válasza:
89%

Első körben meg kéne kérdezni, miért nem hívott.

Lehet, hogy náluk egy tényleg nagyon szűk családi esemény, de az is lehet, hogy nem vagy ott valakinek szimpatikus, vagy a párod azt hiszi, te nem érezted ott jól magad.

2024. jan. 27. 21:59
 3/36 anonim ***** válasza:
74%
Egy születésnap inkább csak a szűk családra tartozik -szerintem- de lehet, hogy ők is így gondolják. Talán te még nem tartozol ebbe a szűk családi körbe. Szerintem ne essen ez rosszul. Tudom, hogy ez változóban van már, de a névnapot szokták nagyobb körben -barátokkal is- ünnepelni, a születésnap intimebb.
2024. jan. 27. 22:02
 4/36 anonim ***** válasza:
89%

Mi december elejen jottunk ossze es csak a kovetkezo ev karacsonyara hivott meg csaladi ebedre. Tehat 1 ev alatt volt apos, anyos , mamák, rokonok szulinapja , husvet es csaladi nyaralas amire nem vitt el. Eszembe se jutott ezen gondolkodni. Hivott amikor mar ugy erezte ez egy komoly dolog.

En se vittem haza anyamszulinapjara par honapos pasikakat. 🤷‍♀️

2024. jan. 27. 22:22
 5/36 A kérdező kommentje:
4# Tehát akkor nem érzi olyan komolynak még a pasi a kapcsolatunkat? Így erted ?
2024. jan. 27. 22:25
 6/36 anonim ***** válasza:
97%
Az még nem jutott eszedbe, hogy a kapcsolatotokról az égegyadta világon semmit nem tudó random emberek helyett a párodat kérdezd meg, miért nem hívott el?
2024. jan. 27. 22:28
 7/36 anonim ***** válasza:
45%
Én nem kérdeznék rá, mert lehet kellemetlenül érezné magát, hebegne-habogna,mit mondjon mert megbántani nem akar, hogy még a szűk, családi körbe nem hívott meg. De ha csak egyszer találkoztatok, fél év után, ez rendben van.
2024. jan. 27. 22:32
 8/36 anonim ***** válasza:
97%

Fél év után, baráti szülinapozásra simán, szűk családi még nem.

Meg remeghettél volna egy hétig, hogy mivel lepj meg valakit, akit egyszer láttál.

2024. jan. 27. 22:35
 9/36 anonim ***** válasza:
95%

Bármi lehet.

Lehet olyan is, hogy eszébe sem jutott, hogy elmennél.

Van ahol ilyenkor is balhé van.

Ezer egy oka lehet. Kár ezen kiborulni.

Végül is az lenne a lényeg hogy a saját szülinapjára meghívjon. Ha azt vesszük hogy egyszer látott az apja, annak kellett volna meghívnia a szülinapjára, de érthető ha nem tette.

Szerintem ha ennyire zavar, kérdezd meg bátran, jobb az ilyen dolgokat megbeszélni.

2024. jan. 27. 22:38
 10/36 anonim ***** válasza:
58%
Én sem kérdeznék rá. Nem illik, tolakodásnak tűnne. Ez így teljesen elfogadható, érezd ezt természetesnek. 4-es jól mondja.
2024. jan. 27. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!