Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők el tudnák fogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők el tudnák fogadni, hogy egy jól működő párkapcsolatban/házasságban a férfi nem sokkal a szülés után biztonsági okokból apasági vizsgálatot akar csináltatni?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy egy nő számára ez döbbenetes kérés, hiszen arra utal, hogy nincs bizalmi kapcsolat. Azt várja el, hogy a férfi higgyen neki, mert ő sosem adott okot arra, hogy megcsalta. Hát igen, a hit. Nem tagadom, hogy a hitnek fontos jelentősége van a mindennapi életben. Hinni kell a céljainkban is. Mégis azt gondolom, hogy ha valamiről bizonyosságot szerezhetünk, akkor szerezzük azt meg.

Annak idején olvastam Louann Brizendine "A női agy" című könyvét. Már nem emlékszem pontosan a részletekre, ezért elnézést ha valamit rosszul mondok, de különös dolgok voltak benne.

A szerző - nőként! - egy külön alfejezetben ír a női hűtlenségről. Szerinte a nők olyanolyan arányban hűtlenek mint a férfiak. A megcsalások idejét a menstruációs ciklus környékére teszi. Idéz egy tudományos adatot is, amely szerint a kutatásban részt vevők közt egy érdekes eredmény jött ki: a férfiak 10%-ának genetikailag semmi köze ahhoz a gyerekhez, akit nevelnek. Etikai okokból a kutatók ha jól emlékszem nem közölték ezt az apákkal, szóval vannak férfiak, akik talán a mai napig nem tudják, hogy fel lettek szarvazva.

A fentiek alapján a nők el tudnák-e fogadni ha a párjuk/férjük előállna azzal az ötlettel, hogy apasági vizsgálatot akar csináltatni, mert biztosra akar menni? Akkor is, ha a nő nem adott okot a megcsalásra

jan. 11. 16:26
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/163 anonim ***** válasza:
15%
A nő válaszolók 90%-a fel van háborodva a gondolatától is. Vajon miért?
jan. 12. 03:53
 92/163 anonim ***** válasza:
10%

Nem kell, hogy az asszony tudjon a tesztről.

[link]

Mivel a válaszoló nők nagyrésze tüzet okádik a gondolattól sanszos a negatív eredmény.

jan. 12. 04:03
 93/163 anonim ***** válasza:
83%
Vagy csak nem szeretik a gondolatot, hogy gyereket szülnek egy pasinak, akinek a kedvéért végigmennek az egyik legfájdalmasabb dolgon, ami emberrel történhet, csak azért hogy a másik bizalmatlankodjon, és meg akarjon alázni. Csináljuk a tesztet. Én tudom az eredményt. És akkor jöhet a válás és a gyerektartás is.
jan. 12. 08:11
 94/163 anonim ***** válasza:
59%

90, te tudtad, hogy férfiként igencsak nagy ráhatásunk van arra, hogy szül-e nekünk gyereket a nőnk vagy sem?:D

Ha nem akarok gyereket és a nőm szül egyet, akkor ott nem kell apasági, mert tudom, hogy nem az enyém. Honnan? Hát onnan, hogy nem teljesítettem azon követelményeket amik szükségesek egy petesejt megtermékenyítéséhez. Nyilván ismerem a nőm ciklusát, tudom mikor termékeny és mikor valószínű, hogy nem, nyilván tudom mikor élvezek bele és mikor nem. Nem bonyolult.

jan. 12. 09:32
 95/163 anonim ***** válasza:
39%
#94, lehet nagyarcúskodni, de tudod aza ritkább eset, amikor egy nő ivari működése követi a nőgyógyászati tankönyvet... bizony, még menstruáció alatt is teherbe lehet esni, szoptatás alatt is simán, sőt az esetek nem ksi százalékábana különböző fogamzásgátó módszerek is csődöt mondanak...
jan. 12. 09:50
 96/163 anonim ***** válasza:
13%
#93 "És akkor jöhet a válás és a gyerektartás is." - és akkor ezen a ponton el is felejtheted a válásban és az azt követőkben a konstruktív együttműködést, mert jó nagy eséllyel az így kezelt férfi is ott fog megszívatni, ahol csak tud.... bónuszként ebben a helyzetben igen kicsi az esélye, hogy a gyerekkel hatni fogsz tudnia férfira, igen kevéssé valószínű például, hogy küzdeni fog a kapcsolattartás jogáért...
jan. 12. 09:55
 97/163 anonim ***** válasza:
38%
#96 aha, ha a bűntudattól nem vakul el teljesen. Miutan a saját hulyesege szétrobbantja a családját, a saját gyereke nelkule fog felnőni. Bár ez bizonyos fokú reális önképét követel a pasitól
jan. 12. 10:09
 98/163 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, a megoldás az lenne, ha keresel olyan nőt, aki annyira lenézi a férfiakat, mint te a nőket. És akkor co-parentként nevelhettek egy kis csemetét.
jan. 12. 10:11
 99/163 anonim ***** válasza:
62%

#91 Talán mert senki nem szereti, ha megcsalással vádolják? Nem olyan nehéz erre rájönni. Azért elvárható, hogy ha a kapcsolatban közösen gyereket terveztek, akkor bíztok a másikban. Egy átlag, jól működő kapcsolatban pontosan ezért nem fér bele a teszt. Mondom ezt férfiként.

Akkor van értelme a tesztnek, ha rossz a kapcsolat, ne adj isten váltok. Jó kapcsolatban még akkor tudom elfogadhatónak tartani, ha van hármas szex másik pasival, vagy alapból nyitott a kapcsolat, vagy bármi, amiben elfogadott mással szexelni, úgy, hogy az nem megcsalás. Csak hát ez meg nem az átlag kapcsolat.

jan. 12. 10:25
 100/163 anonim ***** válasza:
35%

#97 "Miutan a saját hulyesege szétrobbantja a családját, a saját gyereke nelkule fog felnőni."...

Egyfelől miféle "hülyeségre" tetszel gondolni? Másfelől és akkor mi van, ha nélküle nő fel?

jan. 12. 10:26
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!