Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összetörtem teljesen. Már nem tart el a barátom. Most mihez kezdjek?
Na és mit csináltál, amiért szakítottatok?
Egyébként kamu kérdés ez tuti.
egy szánalmas, ostoba, h*gyagyú, elkényeztetett, önző rib@nc vagy.
úgy sajnálom hogy csak azt az undorító fajtájú kutyádat vette vissza. én a helyében elvettem volna a kocsidat, az ékszereidet, minden ruhát amit tőlem kaptál ésatöbbi ésatöbbi. még jól jártál, egy csomó mindened van, ostoba liba.
mi az az offshore?
igen sírt...mert tényleg csúnya dolgot csináltam vele amit már ezerszer megbántam:(namindegy..majd lesz valahogy. olyan még nemvolt hogy sehogyse volt:)
Gyere, majd en eltartalak. Kutyat tudok adni. Kis feher puli van, nem yorki, de intelligens es aranyos. Alhatsz vele - a birkak kozott. Kocsit is kaphatsz, lovaskocsit 2 loval. De csak kancakkal, a csodorok kozelebe nem mehetsz. Mosogatnod kell! Kulonben a disznokkal vacsorazol minden ejjel. Kartyat kaphatsz, de max. magyarlartyat, abbol is a makk alsot.
Ha nem viselkedsz jol, attol meg kaphatsz minden heten ujat: mas-mas beutalot a klinikakra; szajsebeszet, belgyogyaszat, altalanos szebeszet, stb.
Meséld már el,hogy mit tettél kiváncsiak vagyunk:):P
Amúgy az elég komoly,hogy nem is azért siránkozól,mert szét mentetek hanem azért mert nem lesz "arany életed" Szal te azért vagy vele mert gazdag és eltart?? Úriisteeennn te tutii vmi plázapics* vagy ez szánalmas(N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!